eski filmlerde sürekli denk geldiğimiz klasik replik. tabi yeni nesil bilmez. ben bunları hep torunlarıma anlatıyorum zaten.

arkadaşlar gece esrarengiz bir yere gidiyorlar. oranın bekçisiyle karşılaşıyorlar. bekçi bir gözü kör, şişman, huysuz herifin tekidir. traş olmamıştır. sesi de böyle, hayattan bıkmış gizemli bir ihtiyar sesidir. der ki oraya sakın gitmeyin. gençler neden der. adam oraya x senesinden beri kimse gitmedi der. gençler böyle korkar, şaşırırlar. ama sonra gülüp geçiştirirler ve oraya giderler. ve gerçekten oraya x senesinden beri kimsenin gitmediğini anlayınca "s...tık" derler. tabi bunu demezler. neyse işte biri bunların peşine düşer falan derken bunlar nasıl oluyorsa artık, ordan sağ çıkmayı başarırlar.
devamını gör...
-oraya x senesinden beri kimse gitmedi
- o zaman ben gideyim çünkü malım ve ölmek istiyorum.
devamını gör...
devamını gör...
reina gece klubü geldi aklıma nedense. oraya 2017'deki saldırıdan beri kimse gitmedi ve yıkıldı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"oraya x senesinden beri kimse gitmedi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim