bilim kurulu üyesi prof. dr. levent akın’ın “buyurun cenaze namazına “ dedirten açıklamasıdır. devam etmiş ; “ 33 ilde biz saptadık ama türkiye'nin tüm illerinde bunu saptamak için çalışma sürdürülüyor. yarın bir başka rakamla karşılaşabiliriz. bu yayılıyor. çünkü şehirlerarası ulaşımda durma yok. herkes yine eşe, dosta, akrabaya ziyaretlerini yapıyor. sosyal amaçlı ziyaretler olduğu için iller arası geçiş oluyor ve çok hızlı bir şekilde yayılacağını görüyoruz.”
bu açıklamaları bir bilim adamı yapıyor daha bunun üzerine ne diyeceğimi bilemiyorum, ülke bir nevi gamsızlar cumhuriyeti oldu.
www.hurriyet.com.tr/gundem/...
devamını gör...
ya he he diyeceğim başlık. başlığı açana değil cümleyi ilk kurana diyorum. bi bitmediniz de diyorum onlara. bezdum da diyorum onlara.
devamını gör...
pandemi hala ciddiyetini koruyor .oxford üniversitesi 2024 yılına kadar devam edebilir diye açıklaması mevcut. tedbirlere uyup bilimin bunu çözmesini beklemeliyiz.buradan okuyabilirsiniz
devamını gör...
e bir de kibrit çakıp yakın bizi, demek istediğim açıklama. zaten yaşanacak bir dünya kalmadı.
devamını gör...
yalan bir haber daha bunu da ciddiye almıyorum.
nasıl yapmış bu araştırmayı?
yayılma hızında ölüm oranı ne?
diğer covid 19 dan farkı ne?
geçirdiği mutasyon ile neye dönüştü hangi hücreye tutunup ne yapıyor?
bin tane daha soru yazabilirim ama hiç birine cevap alamayız,ciddiye almadan yaşıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öyle bir mutantla karşılaştık ki yayılımı vuhan'dan dünyaya dağılan virüse göre çok hızlı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim