insanların bu pozisyonda nasıl foşur foşur ve sıkı sıkı parmaklarını kavrayarak temizlediğini kavrayamadığım, sanki parmaklarımın kırılacakmış gibi hissettirdiği garip olay.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(özellikle cerrah ve elleriyle hastaya dokunmayı gerektirir muayenelerde) hekim tarzı el yıkama usulüdür. standart el ovuşturulmasında tam anlamıyla özenli bir tam hijyen sağlanamaması nedenlidir. elin parmak araları ve bitim noktalarının su ve sabunla buluşmasına özen gösterilir.
parmakları kırma, zorlama gibi kazaların yaşandığı da görülmemiştir.
hekim olmayanların o denli özenmesine gerekte yoktur. çünkü hekimler bunu hastaya karşı sorumlulukları ve tıbbi hijyen gereği yaparlar.
devamını gör...
genel anlamda hijyenik el yıkamanın basamaklarından biri.

garip değil de,
bilemiyorum, yazarken gelir aklıma bir sıfat dedim ama gelmedi, sağlık olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"parmakları dıştan tarayarak temizlemenin bir garip hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim