süleyman soylu, bingöl'de verdiği yemekte ppk'yı bitirmeye yakın olduklarını anlatmış.

burada türk, kürt hep bir aradayız ve aynı masadayız. şu cümle bile birilerine kabustur. bütün siyasi ayağını düşmanlık üzerine kuran, fitne üzerine kuran, geçmişte yaşanan acıları kanatmak üzerine kuran anlayışa karşı bizim itirazımız var ve biz bununla beraber mücadele ediyoruz. pkk’yı mağaralarına hapsettik. son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu yoldan dönmek yoktur. bir saniye bunlara nefes aldırmak yoktur. sınır içi, sınır ötesi fark etmez. nerede pkk’lı varsa biz peşindeyiz. askerimizle peşindeyiz, jandarmamızla peşindeyiz, polisimizle peşindeyiz, güvenlik korucu kardeşlerimizle peşindeyiz.

buradan
devamını gör...
kısacası yalan rüzgarı.

tanım: zaten bitmiş bir terör örgütünü “açılım” adını verdikleri vatana ihanet ile coşturan, militanlarını serbest bırakan, sempatizanlarıyla kol kola halay çeken, ele başını “sayın” diyerek meşrulaştıran akpnin, seçilmiş değil atanmış içişleri bakanının sözleridir. inandırıcı değil!

tabi unutmadan ekleyelim,
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pkk’yı silmeye en yakın dönemdeyiz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim