üst edit: ilk tanım uçmuş.

kondom kullanmak sadece bilinçli olmakla açıklanamaz. toplu alımda adı sanı ve güvenilirliği bilinmeyen bir markanın adedi 1,33 lirayken bilinen bir markanın extra özelliği olmayan giriş modeli bile 9,84 lira.

aylık maliyeti hesaplayacak durumda değilim ama anlatmak istediğim bunun da bir maliyeti olduğu ve maliyeti de bir kenara bırakırsak en ultra mega hiper ince olanını bile kullanmak istemeyen görece eğitimli bir çok erkeğin olduğu gerçeği.

nitelikli insan ( bu ne demek bilmiyorum ama eğitimli diyelim) ile prezervatif kullanımı arasında bir korelasyon olabilir ama ne sadece eğitimli olmak ne sadece prezervatif harcamasına bütçe ayırabilir durumda olmak sizin doğum kontrolüne sıcak bakmanızı gerektirmeyebilir.
devamını gör...
ben sevmiyor prezevatif, ne güzel bir sürü çocuk var. hem gelir kapısı mis gibi dileniyorlar abi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"prezervatifin niteliksiz insan sayısını artırdığı gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim