aynı zamanda bu akşam sözlüğü bırakacak olan yazardır.

bildiğiniz ve bilmediğiniz gibi "trol" olarak yaftalanmış yazarlardan biri de benim. ne zaman başlık açsam altına konudan alakasız ama benimle alakalı sürekli yıldırıcı tanımlar girilir. nickaltımda ise bir tane olumlu tanım bulamazsınız.

gerçek dünyada binlerce, onbinlerce yazar var. sen sait faik'i seversin , o tolstoy'u sever... ama önemli olan her yazarın kendine has bir stili olmasıdır. zaten okumanın faydalarından biri de bu değil midir?

kafa sözlükteki yazarların da böyle olması en doğalı o yüzden. biri kendi yaşadıklarını yazar, diğeri hikaye yazar, öbürü siyasi yorumunu yazar. çünkü onlar yazar.

lakin ben asla sözlük kurallarını ihlal etmediğim halde uçurulmam bile istendi. yazılarım çoğunluğun istemediği tarzda diye trol etiketi yedim. oysa ne küfür ettim, ne kavga ettim, ne de o , bu şunu yaptı diye ağlaklık yaptım... sadece kendi halimde yazmaktı suçum.

bu nedenle daha fazla yapılan muameleye dayanamayıp sözlüğü kendi isteğimle bırakıyorum. bu haberle çok mutlu olacaklar vardır eminim. sonunda istedikleri tek tip sözlüğe ulaştıklarında bu sefer neyden dert yanacaklar merak ediyorum. yarın tekrar görüşmek üzere.
devamını gör...
lütfen gitme..
beraber olunca anlam ifade ederiz..
devamını gör...
anlık tepkim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"psikolojik baskı gören yazar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim