merakla beklenen tarihtir. çünkü bizim millet bayılır cılkını çıkarmaya. ulan esas olay adam vasıfsız olduğu halde bu yasta o kadar parayı nasıl buldu meselesidir. bu da espriye değil küfre girer.

edit : aga tiplere gel ya . ulan adam 27 yaşında üç tane lüks aracı var. herif kokain parasını nerden buldu'da takılmış. oyy oy.
devamını gör...
kokain çekmesi değil, kokain parasını nereden buldu? ilginç bir yaklaşım. torbacısının numarasını da merak edelim mi?
devamını gör...
gerçekten komik değildir ve bitmesi dört gözle beklenendir. öte yandan bu haberin girmediği köşe bucak kalmamasına da sebebiyet verir
devamını gör...
black mirror bölümü gibi. şu skandalın içini kendi elimizle boşaltıp mizah haline getiriyoruz. artık magazinsel bir değerden ve süreyle ömürlenmesinden başka bir niteliği kalmıyor. komik olmayı bırakınca varlığı bir anlam ifade etmeyecek.

post-truth böyle bir şey. aynı zamanda sokakta eylem yapmaya korkan kitleler yarattılar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pudra şekeri esprisinin biteceği tarih" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim