favori müzik grubum olan amerikan prog metal topluluğu symphony x'in 2011 tarihli, şimdilik sondan bir önceki albümü iconoclast'ten sevdiğim bir parça. albümün standart tek cd'lik versiyonunda yer almaz, iki cd'lik ve plaklık versiyonlarında yer alır. bu albümde esere ismini veren şarkı* dışında beni delirtebilecek kadar iyi bir şarkı olmasa da bu, işte sevdiklerimden gene de. 4:42'de giren soft pasajı bayağı süper bu arada. daha doğrusu iki pasaj burası. ilki vokalli, ikincisi enigmatik klavyelerin/piyanoların sürüklediği mahiyetiyle enstrümantal. sonra bir anda hızlanması da süper. yani yine de işte iconoclast kadar aşmış bir beste olduğunu iddia edemem kendi perspektifimden.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"reign in madness" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim