kısa film / drama
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

"reign over me" (türkçe: hayatı yakala), 2007 yapımı bir amerikan drama filmidir. mike binder tarafından yazılan ve yönetilen film, 11 eylül saldırıları sonrasında yaşanan travmayla başa çıkmaya çalışan iki eski üniversite arkadaşı arasındaki ilişkiyi anlatır.

filmde, (bkz: adam sandler) tarafından canlandırılan charlie fineman karakteri, saldırılarda eşini ve çocuklarını kaybetmiş bir adamdır. charlie, bu büyük kaybın ardından kendini geri çekmiş, sosyal bağlantılarını kesmiş ve travma sonrası stres bozukluğu yaşamaktadır. bir gün, eski üniversite arkadaşı olan ve şimdi bir diş hekimi olan alan johnson (don cheadle) ile tesadüfen karşılaşır. alan, charlie'nin hayatına tekrar girmeye ve ona yardım etmeye çalışır.

"reign over me", kayıp, acı, dostluk, travma ve yeniden hayata bağlanma gibi derin duygusal temaları ele alır. film, iki karakterin geçmişlerini ve bugünlerini keşfederken, onların duygusal yolculuğunu ve birbirlerine destek olma sürecini anlatır. performanslar, senaryo ve duygusal derinliği ile film, izleyicilerin duygusal bir bağ kurmasını sağlar.

(bkz: ukdeydim doldum)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"reign over me" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim