#final yapan diziler
reality show-yarışma-program / komedi / yerli
6 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

eskiden atv'de hamdi alkan tarafından hazırlanan komedi programı. gazman denen iğrenç tipleme hariç ara sıra da olsa güldüren bir programdı.
devamını gör...
yer verdiği skeçlerin biri de özgür ozan'ın* başrolde olduğu superman skeci olan acayip program idi. en net hatırladığım şey superman'in asker uğurlamasının yapıldığı bölümdü, mahalleli kendisini havaya fırlatarak "arizona ovası asker yuvası" diye bağırıyordu. kim bilir belki de bizim çocuk aklımızla anlamadığımız müthiş bir absürt komedi idi. şu bölümün kaseti kaydı bir şeyi bulunsa da izlesek.

diğer bir skeç serisi de hem bush'u hem saddamhamdi alkan'ın canlandırdığı amerika-ırak skeçleriydi. o zaman bilemedik tansiyon yüksekmiş, sonra amerika ırak'ı dümdüz edince hafiften anlar gibi olmuştum.

gazman olayına hiç girmek istemiyorum, çocukken pek severdim favori süper kahramanımdı allah affetsin. tabi sinemaya gidecek, çizgi roman alacak para yok ki başka süper kahraman bilelim.

yarmagül'ü o zaman da sevmezdim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"reyting hamdi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim