cumhurbaşkanı seçildiği 2014 yılından beri anıtkabir’deki törene katılmayan akp’li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’a bu yıl mhp genel başkanı devlet bahçeli de eşlik etti. bahçeli’nin de bu yıl yapılan törene katılmadığı görüldü.
hadi “ atatürk saygını göstermek için sap gibi ayakta durmaya gerek yok “ deyip israil'de siyonizmin kurucusu theodor herzl anısına yapılan ayinimsi saygı duruşunda sap gibi duran şahsım zaten bu kafada olduğu için gitmiyor diyelim, peki milliyetçi taşra politikacısı çapsız yancı doktor devlet beye ne demeli bilmiyorum altan.

buradan
devamını gör...
alerjileri olduğundandıır.
devamını gör...
ne bekliyorsunuz ki zaten arkadaşım ?

2014 te de zorunluluktan r atmıştı reisimiz.
devamını gör...
atamın yanına düzgün insanlar gitse yeterli onlara ihtiyaç yok. buradan 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutluyorum.
devamını gör...
yok şuram ağrıyor yok grip oldum yok covid var.niyeti olmayan insana hiçbir şey yaptıramazsınız bir bahane bulur.
devamını gör...
isabetli kararlar. anıtkabir böylece temiz kalıyor. keşke hiçbir akpli ve ümmetçi mhpli gitmese. 1 numaralı cumhuriyet ve atatürk düşmanının anıtkabir e gitmemesi beni üzmez, sevindirir.
devamını gör...
gitmesin zaten. siz sevmediğiniz hatta düşmanınız size misafirliğe gelsin ister misiniz. zorla güzellik olmaz. gitsin feslinin çukuruna. anıt da işi ne?
devamını gör...
çok takmamak lazım..söyleyemiyorlar korkularından ama atatürk’ü sevmezler.bende bir gün kendileri rahmetli olduğunda recep tayyip erdoğan’ın mezarına gitmem bu çok normal..
devamını gör...
tüh hâlbuki ülkede yapılan her şey dört dörtlüktü de bi tek anıtkabir'e gitmemek eksikti .
devamını gör...
üf bee.
ne kadar şaşırtıcı bir durum dediğim başlık.
devamını gör...
elinden gelse anıtkabir'i yıkıp avm yapacak adamdan saygı beklemek? yo dostum yo çok yanlış geldin sen.
devamını gör...
23 nisan deyince akla gelenler.. ulusal egemenlik, yani devletin gücünün kabaca halkın kendi elinde olması.. kendisi adına vekil tayin ettiği kişilerin halkın hizmetçisi olması.. bunlar önemli şeyler.. ya altında ezilip evet diyeceksin.. ya da kafa tutup devlet benim, ben devletim.. ben olmazsam, devlet de olmaz mottosuyla iktidarını konsolide etmiş bir tanrıyım diyeceksin.. tersi durum yani halkın ''hoop bilader ulusal egemenlik bizim tekelimizde'' diyeceği bir eşik çok önceleri geçildiği için zaten mümkün değil.
diğer bir husus da o gün tbmm'nin kuruluşu.. 23 nisan 1920..milli mücadeleden yorgun düşen muzaffer halkın temsilcilerini gönderdiği yüce kurum.. demokrasinin ilk tuğlası belki de.. evet bunlara evet demek de zor. tbmm'nin fiilen lağvedildiği, sadece gölge etme başka ihsan istemem denen sıradan bir kurum haline geldiği hepimizin mağlumu.. milli mücadele'nin ne anlama geldiği de açık.. şu anda memleket olarak o dönemle hesaplaşılan karanlık bir döneme şahit oluyoruz.. kimimiz bu şahitliğe gözlerimiz kapalı yalnızca duyarak, kimimiz yalnızca görerek.. fakat önemli bir çoğunluğumuz da kanıksayarak şahitlik ediyoruz.. demokrasiyi insanlar pek çok şeye benzetebilir.. ben şahsen siyasal islamcıların prezervatife benzettiği kanaatindeyim.
devamını gör...
besbelli bir şeyler kastedilmek, yeni türkiye'nin düzenini haber vermek için iktidar piyonları ve mhp tarafından gerçekleştirildiğini düşündüğüm eylemler. zamanında atatürk, cumhuriyet, türklük ve hatta başörtü yasağı gibi konularda en aktif olarak rol alan mhp'nin şuan siyasal islamcılar ve cemaatler tarafından sindirildiğini görüyoruz. akp'linin ne mal olduğu zaten belli, ama kendine milliyetçi diyip hala mhp'ye oy verenin oy hakkı ellerinden alınsa ülke için çok faydalı olabilir.
devamını gör...
gitmek zorunda mı ki?
adamın her hareketine kıl olmama rağmen gitmemesine laf etmiyorum çünkü ben değil anıtkabir'e gitmek yaklaşık 5-6 yıldır 10 kasımda bile story atmıyorum...
birisine olan sevgi ve saygınızı kabrini ziyaret ederek, show yapıp story atarak gösteremezsiniz. zaten bunların çoğunu yapan da istiklal marşı okunurken sırada kakara kikiri gülüp sakız çiğneyenler.
akp'nin dinden kastığı duyarı chp de atatürk üzerinden kasıyor fakat hiç laf yemiyor. atamız üstünden kasılan bu duyara göz yumulması beni çok üzen bi durum maalesef...
devamını gör...
abdullah gül de böyle her ulusal bayramda hasta olurdu. canım islamcılar ya... bugünleri mumla arayacaksınız
devamını gör...
bir gün 23 nisan ona gider, bu hasret sona erer.
devamını gör...
kendisine oy vermek için bir sebep daha. biz kimseyi camiye cumaya gitmiyor diye eleştiriyor muyuz? isteyen gidip kendi dini ayinini gerçekleştirsin, istemeyen-sevmeyen gitmez zorla mı?
devamını gör...
gök kubbeyi bile titretecek onca yolsuzluktan sonra atatürk'ün aniden dirilip, karşısına dikilmesinden korkuyor olabilir.
devamını gör...
atatürk alerjisi hemen geçmiyor.
devamını gör...
çocuklara verilen değerin göstergesi. daha ne denir ki!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rte’nin 7 yıldır 23 nisan’da anıtkabir’e gitmemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim