bir ana muhalefet partisi lideri tarafından yapılan açıklama.
velev ki öyle ne yapabileceksin?
buradan


öyle bir hale geldik ki washington’a gece eski bir milletvekilini büyükelçi tayin ettiler. 3 ay geçmiş üç. ay güven mektubu hâlâ sunmuş değil. dışişleri bakanlığı’nın yetim çocuğu gibi washington’da geziyor. acaba biden kabul eder mi de güven mektubunu verebilir miyim diye. şu türkiye’nin geldiği noktaya bak. ben açık ve net söylüyorum recep tayyip erdoğan türkiye cumhuriyeti devleti için bir milli güvenlik sorunu hale gelmiştir.
devamını gör...
milas16 bey ne yapıyorsunuz?
devamını gör...
bak sen haklı haklı konuşup insanların uyanmasına falan sebep oluyorsun yarın öbür gün sen ne güzel başlıklar açıyon öyle lan diye kolluk kuvvetleri tarafından ifadeye alınabilirsin söyleyeyim.
devamını gör...
bunu diyen erdoğan’a karşı 10 seçim kaybetmiş 70 küsür yaşında,chp’yi bebek katili pkk sürüsü ile aynı çizgiye getiren ve sağda solda erdoğan ile yüzyüze gelince suratının rengi değişen korkudan vücuduna hakim olamayan biri.
sünepe fettoşiler gibi abd başkanından medet uman biri.
yatırımcılara tehdit mektuplarına falan gelmedim daha,demirtaş ile tiran’da sizi sen uçakla türkiye’ye dönerken bir emir ile oraya götürenlere de gelmedim…
yıllar önce demiştim bu “şey!” chp yi pkk ile birleştirecek,kızmıştı chp’li arkadaşlar,sonuç?
mustafa kemal’in itleri diyen it soyu ile kolkola girdiler.
sen tehlike olmaya çalışan beni kullanın diye can atan birisin kemal…
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rte tc için bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim