tüm sıcaklığı ile içinizi ısıtan, tüm çıtırlığı ile yüreğinizi hoplatan patates kızartmasının sabah 5 çeyrek civarı akla düşmesidir.
insan ev ahalisinin uyanmasını dört gözle bekliyor kahvaltı hazırlansın da patates kızartayım diye. hele bir de tatilse o gün tadından yenmez!
devamını gör...
altın sarısı rengiyle afet-i devran bir şeklinde aklımı başımdan alır.
devamını gör...
tam olarak şu an yaşadığım durumdur.
devamını gör...
önemli olan sostur.
devamını gör...
aşktır kendileri. belli bi vakti yoktur ne zaman isterse yenebilir. bir de onu özel baharatla harmanladın mı fevkaladenin fevkinde olur.
devamını gör...
ayy bu da sabah sabah yenir mi yaaaaa, çok yağlı yenmez diyen arkadaşları dövmemize sebep olan durum.
devamını gör...
mis gibi mis gibi kızartma kokuyo (parlayan yıldızlar takımı) oldlar burada mı?
devamını gör...
tanımın şu saatte oy alması ile gece gece de akla düşmüştür.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sabah değil gece gece aklıma düşük sabah kalkınca ilk iş patates kızartmak olsun diye kendime tembihlediğim yiyecek.
devamını gör...
hem üşenirsin hem tadı damaktadır. of sabah olsun dedirttin.
devamını gör...
aslında hep akılda olan patates kızartmasıdır.
dünyanın en güzel yiyeceği.
ekmeğin içine koyarsın patso olur yersin.
yemeğini yaparsın.
her şey yaparsın patates ulan bu patates kızartması sevicisiyim evet.
devamını gör...
gecenin köründe akla düşen patates kızartması diyerek artırıyorum
devamını gör...
genelde geceden akla düşer. sabah olsa da, kahvaltıda patates kızartması yesem dersin. bu istek karşısında; sabah uykulu, patates soyup, doğramaya üşendiğim için, geceden doğrayıp, suya koymusluğum çoktur.
patates kızartması sevgisi ve kahvaltı sevgisi birleşince, gözünde kalpler çıkanlar derneği saygılarını sunar.
devamını gör...
aklıma düşeni birazdan eyleme dönüştüreceğim başlıktır.
devamını gör...
kan şekerinin düşüşlerde olduğuna delalettir.
devamını gör...
sabahın köründe popo ve basenlere düşen selülit
devamını gör...
sağlıklı beslenme çabasına yapılan adeta bir darbedir. akla girmişse bir kere asla yeri dönüşü olmaz, kesin yenir.
devamını gör...
akla; sabahçıyım, okuldan eve gelmişim, arkadaşımla gezerken mis gibi mis gibi kızartma kokuyor mis gibi mis gibi kızartma kokuyor, videosunu getiren başlık.

(bkz: parlayan yıldızlar takımı)
devamını gör...
akabinde küp küp doğradığınız patatesleri tavada zeytinyağı ile tıkırdattıktan sonra üstüne ekleyeceğiniz çırpılmış yumurta ile süpermanyak şahane bir omlet hazırlayacağınızın müjdecisidir.

zeytinyağı böyle bir şeye kullanılabilir arkadaşlar. siz kızartmasını bilmiyorsunuz. yakmadığınız sürece zeytinyağı ile her şeyi yapabilirsiniz.
devamını gör...
sabahın köründe akla düşen patates kızartması değil anne kızartmasıdır şöyle bol soslu mis kokulu.. of be canım çekti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sabahın köründe akla düşen patates kızartması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim