çevresine sürekli iyi insan pozları veren insan tipidir. önce size ne kadarda iyi insan dedirtir. günler ilerledikçe kafanızda "acaba?" diye sorular oluşmaya başlar. derken yaptığı sinsilikler sizi çıtırdan sinir etmeye başlar. ve uzak olmayan bir tarihte yüzyılın kazığını kendisinden yediğinizde aklınız başınıza gelir.
devamını gör...
ilk ve en çok kendisini düşünüyorsa olması gerekendir. ama kendisinden başka hiçbir şeyi düşünmüyorsa o insandan uzak durmak en faydalısıdır. kendi yararına dokunmayacak hiçbir iyiliği yapmayacağı gibi kendisi için herkesi ve her şeyi de gözden çıkarabilir. ama böyle insanlar bence mutluluktan uzaktır.
devamını gör...
modern dünyanın yan etkilerinden yalnızca biridir.
devamını gör...
diğer insanları önemsemeyen veya önemsemeyi bırakmış insandır.

bir kısmı küçüklükten itibaren bencil olmuş, öyle yaşıyorken, bir kısmı da cömert bir insan olduğu halde zamanla insanlardan gördüğü kötülüklerden dolayı bencil olmayı tercih etmiştir.
devamını gör...
bencil.
devamını gör...
daha fazla zarar görüp kendinizden nefret etmeden önce derhal hayatınızdan çıkarmanız gerek insan türü.
devamını gör...
insanın bilişsel gelişiminde bazı yaşlar için bazı yetenekler belirlenmiştir literatürde. 25 yaş ise, kişinin toplumun yararına olacaksa bazen kendi menfaatlerinden vazgeçtiği yaş olarak kabul edilir. yani başlıktaki kişi 25 yaştan büyükse bilişsel gelişimini tam olarak tamamlayamamış insandır diyebiliriz.
devamını gör...
benim asla olmayı beceremediğim insan tipi.
ve asla da beceremeceğim....
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sadece kendini düşünen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim