2022 2023 sezonu süper lig yayıncı kuruluşu olmak için gerekli tüm teklifleri yapan ancak beşli çetenin üyelerinden biri olan tff eski başkanı nihat özdemir'in olayı eline yüzüne bulaştırması ile kendini bir belirsizlik içinde bulan saran grup'un sahabısı sadettin saran'ın tff'yi dava etmesidir.

2 tanecik kanalla ülkenin en büyük spor yayıncısı olan ssport bu muameleyi hak etmiyor. içinizdeki katar sevdasına sıçayım. aç davayı sadettin saran, arkandayız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sadettin saran'ın tff'ye dava açması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim