devletin sahiline şezlong atıp babasının malı gibi kullanan işletmelerdir. yok ki kimse çıkacak aga hayırdır burası devletin yeri ben vatandaşım istediğimde buraya gelip kendi hasırımı yazıp uzanabilirim. nefret ediyorum bu işlerden halka ait olanın belirli bir zümrenin para kaynağı olmasından. bir başka olay da kaldırımları yine babasının malı gibi özel otoparka çevirip araç başı para kesenler. belediyenin mi diyorum yok diyor özel lan sokak lan burası vatandaşa ve herkese ait olması gereken yer ben sana sokağa araba koydum diye neden para veriyorum?
devamını gör...
guneslenicegin yere şezlong parası istenen plaja tek başına damsız giremiyecegin paralı deniz keyfidir.
devamını gör...
bir kutu kolayı 30 liraya satan özel işletmelerdir. tamam satıcı sensin fiyatı sen koyarsın ama bokunu çıkarıyorsunuz demek istediğim işletmelerdir.
devamını gör...
dünya'nın dörtte üçü suyla kaplı ama o suya girmek için; girişe, şezlonga, şemsiyeye ayrı ayrı ücret alan işletmedir. tatil bölgesinde yaşamama rağmen asla bu kan emicilere taviz vermem ve ücretsiz halk plajlarını kullanırım.
devamını gör...
hizmet kalitesi getirebilecek işletmelerdir. külliyen reddedilmemelidir. ancak bölge bazında hizmet standartları ve fiyatlar belediye-valilik tarafından belirlenmelidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahilleri ele geçiren özel işletmeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim