bu rezalet instagramı yasaklamaya benzemez. hakiki skandaldır bu. 'btk' fena çuvalladı. bakalım bu yaptıklarını sıvayabilecekler mi?

yükseköğretim kurulu (yök) sırbistan'da internetten uzaktan eğitim yöntemiyle faaliyet gösteren ancak şikayetler üzerine sahte olduğu ortaya çıkan "yeni pazar üniversitesi"ne eğitim alanında kullanılan "edu.tr" uzantısını bilgi teknolojileri kurumu'nun verdiğini bildirerek, bu uzantıyı hangi şartlarda verdiğinin btk'ya sorulmasını istedi. chp ankara milletvekili deniz demir, “her fırsatta internete, sosyal medyaya erişim engeli getiren btk’nin sahte diploma çetesine bu uzantıyı nasıl verdiği netleştiğinde cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız” ifadesini kullandı.
buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahte üniversitenin edu.tr uzantılı adres alabilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim