farkındalığımızı arttırmak amacıyla yapılan 4 dakikalık kısa film üzerinden bile prim yapma çabasına giren mağazaların alçaklığıdır. bu üreticilerin amacı daha fazla yayılsın, daha çok insan görsün, hayat hayvanlar için daha yaşanılabilir yer olsun filan değil. eğer öyle olsaydı saçma sapan, basit, ucuz tasarımlarını 69,99₺‘den satmazlardı.

www.gittigidiyor.com/giyim-...
devamını gör...
şaşırtmamıştır. atatürk’lü bardaklar, kupalar, çakmaklar ya da allah yazılı çakmaklar. insanları nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlar.
(bkz: kapitalizm)
devamını gör...
farkındalık adı altında yeni bir sömürü değil mi bu?bu farkındalığın ticaret ayağı. bir de şu ayağı var;ikiyüzlülük ayağı.
sen videoyu paylaşırsın, o tişörtü giyersin en farkında olan sen olursun. ama sonra yine gider o markaların ürünlerinin reklamını yaparsın. tişkürler farkında arkadaş. ralph ve arkidişlerini kutardin cınım.
devamını gör...
izmir depremi'nde enkazdan çıkarılan elif, itfaiyecinin parmağını tutmuştu ve anında umut vardır yazısı ile kupalara basıp satışa sunmuşlardı. aklıma direkt bunu getirdi. nasıl ve nerden kar ederiz, nerden sömürürüz kafası bu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"save ralph baskılı tişörtlerin satışa çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim