eğitimde adaletsizlik uzaktan eğitimde kuşkusuz çok ciddi oranda artmıştır. şimdi de şehir bazlı okulların açılması ile bu durum sürdürülecektir. bazı şehirlerin bilinçsiz halkı yüzünden eğitim belki de yüz yüze hiç açılmayacak öğrenciler yine mağdur olacaktır. diğer sektörleri bilemem ama bu durum eğitim için ciddi adaletsizliktir. eğitimde fırsat eşitliği için en azından bu kez toplu kararlar alınması çok daha önemlidir.
devamını gör...
sonuna kadar hak verdiğim açıklama. özellikle uzaktan eğitim çok fazla insanı mağdur etti, etmeye de devam ediyor. köylerde yaşayan insanlarımız internete erişim konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor bunun için en azından isteye bağlı yüz yüze eğitim bütün okullarda olmalıdır. interneti olmayanlar en azından bu şekilde durumu eşitleyebilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şehir bazlı okulların açılmasının adaletsiz olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim