bence bu eve gidince ara diyen biri ya da hasta olunca halini hatrını soran birinden ibaret değil. senin ne sevdiğini ne yediğini ne yemediğini ne dinlediğini merak etmesi de bambaşka.
örneğin bir arkadaşımda şahit olmuştum: "benim dondurmayı neli sevdiğimi bile bilmediği için ayrıldım." dediğine. ilişkileri iki senelikti defalarca kez dondurma yediler birlikte ama çocuk onun neli sevdiğini hiç merak etmedi ki aklında tutsun.
devamını gör...
güzel bir şey olsa gerek. birinin nasıl olduğunu, neyi sevdiğini, neyi neden yaptığını merak edip bilmek... ayrıca merak duymaya başlamak aşkın da habercisidir.
"birine karşı, ansızın, merak duymaya başlarsınız, korkunç bir merak. onu tanımak, onunla doğmak, dünyaya onunla yeniden gelmek tek amacınız haline gelir. aşka en uzak cümle, senden nefret ediyorum değil, bilmek istemiyorumdur.”
devamını gör...
şanslı olduğun ve dünyaya bilmem kaç sıfır önde geldiğini gösteren olay.

düşünsene biri var ve seni merak ediyor. bunu illa sevgili olarak değil aile,arkadaş, dost gibi de düşünebilirsin. hasta oluyorsun " nasıl oldun?" deyip sağlığını sıhhatini soruyor. ailen "ya aradım ,açmadın iyi misin? diye sorup üstüne titriyor. "eve geçince haber et de merak etmeyeyim seni" diyen bir sevgilin var.

biri tarafından üzerine titrenmesi, senin için endiselenmesi,merak etmesi kadar insanı özel hissettiren bir durum yok. ister kadin ol ister erkek herkesin hoşuna giden bir harekettir "merak edilmek".
devamını gör...
ben rahatsız oluyorum bundan. kaç yaşında insanım neyimi merak ediyorsun alt tarafı kumar oynamaya gidiyoruz.
devamını gör...
sanırım unuttuğum bir duygu .. anımsıyorum gibi ama tadı silinmiş ..
devamını gör...
(bkz: beni merak eden biri yok merak etme)
devamını gör...
bahsedildiği kadar güzel bir şey olduğunu zannetmiyorum.
beni merak etmeseler daha huzurlu olurdum sanki.
devamını gör...
sevilmenin sonucudur. birinin seni düşünüyor, merak ediyor olması eşsiz bir duygudur. sevmek söylemekle değil sevdiğini göstermekle anlam kazanır.
devamını gör...
sevmediğiniz biri sizi merak etse hiçte memnun olunacağını zannetmiyorum. önemli olan nokta 'bize göre kim bizi merak eden?'.
devamını gör...
birilerinin aklında olmak, merak edilmek insani mutlu eder. önemsenmiş hissettirir. güzel duygu olsa gerek.*
devamını gör...
insanı önemli hissettirir, mutlu edebilir. ne şekilde merak edildiği de önemli tabii (dedikodu vs uzak olsun). bunun dışında çayına kaç şeker attığı, yaşadığı duyguya göre mimiklerinin değişmesi ve bunun bilinmesi ince ve güzel şey.
devamını gör...
o kişilerin de anne ve babanın olmasıdır.
devamını gör...
çok güzel ve özel bir şey. düşünsenize sabahtan akşama kadar gün içinde ne yaptığınızı merak ediyor. uyurken üzerini ört hasta olursun diye seni uyarıyor. gittiği yerleri sana anlatıp seninle birlikte de gitmeliyiz diyor. daha bunun gibi bir sürü güzellik barındırır içinde. ama o insan her kim olursa olsun giderse dolmayan boşluk kalıyor geriye onu doldurmak da çok çok zor.
devamını gör...
annemdir. başka kim edecek?
devamını gör...
annemdir o.
devamını gör...
ailemdir.
sadece onlar olsun yeterdir efem.
devamını gör...
fuck buddylerimden bazıları kendini sevgili moduna alıyor sonra da arayıp hal hatır soruyor falan ama hiç bana göre değil.
devamını gör...
aşırı güzel bir duygudur. ama uzun süredir olmadığı için unuttuğum da bir duygudur.
devamını gör...
sanırım yoktur. hiç bilmiyorum o duyguyu.
devamını gör...
berbat bir duygudur. durduk yere sorumluluk yükler insana.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"seni merak eden birinin olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim