şu devirde gençlerin aklını çelen ve hatta tartışmasız ikincisinin tercih edileceği ve hatta birincisini tercih edenin dövüleceği durumdur.

yakın zamanda böyle bir baskıya maruz kaldım malesef. hani beğendiğim sevdiğim biri yok ama benimle görüşmek isteyen gurbetçi hanımefendi görüntü itibarı ile pek düşüneceğim biri değildi.
tamam euro almış başını gidiyor da biriyle aynı evi aynı yatağı ve aynı sofrayı paylaşmanın verdiği huzur bunun önünde değil midir? seni duygusal olarak tatmin etmeyen bir etkileşim varsa euro 50 tl olsa ne yazar?
bununla birlikte tecrübeli abilerim ve ablalarım bilimum küfürler eşliğinde "oğlum evlenince aşk mı kalır mevzu maddiyatta bitiyor zaten" gibi telkinlerde bulunuyorlar.
yüksek ihtimalle pişman olucam ama durum bu dostlar. gözüm yemiyor yani he demeye.

not: bu başlığı da biraz daha küfür yemek için açtım doğrudur.

#1549896 bu da aklıma geldi ama elimde pasaportun beş para etmediğini ve hicbir ülkeye vize alamadığımı deneyimleyince vazgeçmek zorunda kaldım.
devamını gör...
tek çare evlilik değil ki kardeşim? al uçak biletini, al vizeni, git çalış yurtdışında ?
diğer bir tavsiye evliliği sil kafandan, git yurtdışına, hem çalış, hem istediğinle takıl ?
devamını gör...
sevdiğimle evlenip gurbete gitmek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevdiğinle evlenmek vs sevmediğin gurbetçiyle evlenmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim