anlayışlı, şefkatli, anaç bir o kadar da sevgi doludur.
devamını gör...
olsada yesek...
devamını gör...
seks şeyim için gidecektik. her çorabı yırtma arzum hat safhadaydı 35 yaş gibi. şu an normalim. ironisiz.
ilişki terapisti olarak, başar akman hoca iyi dediler. okan bayülgen'de de konuşurdu o adam bir dönem. bakırköy'e gittik. 2 ay sonraya sıra verdiler diye hiç hastası olamadım.
sonradan bu meseleyi irdeledim içimde. bir erkeğin, "her kızı ilik gibi emesim geliyor" demek için doktora para vermesi saçma. gerçi michael douglas'ta da varmış kız ayıklama hastalığı. onu da hatırlamıştım. şap mı atacak yani nedir? yok artık şappi.
bu olaylar haricinde alkol durumu için de götüren kız olmuştu. nervium yazdılar, klasik. içe içe yürüdük. gayet düşünceli kadınlar da var. hepsine kezban diyemem. çok kalender kızlar var. sözlüğümüzde de mevcut bu insanlar bence.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgilisinin elinden tutup doktora götüren hatun" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim