avantajları:
1-bedava olması: arkadaşlar para vermiyoruz bu bence çok iyi, yalnızca bir çift elle yapılıyor.
2-etkili olması: sevgiyi şefkatle yoğurup karşıya aktardığınızdan kadın kısmı daha çok güvenip mutlu olabiliyor. böyle bir sevgiyi verdiğiniz insan azıcık irade ve karakter sahibiyse muhtemelen artık sözlerinize daha fazla önem verecektir.
3-yorucu olmaması: oturduğunuz yerden yapılabilir bir aktivite, yormuyor. ayrıca gerçekten seviyorsanız içinizdeki "koruma, kollama, sevme" gibi dürtülerinizi de tatmin edecektir.
4-karın doyurması: istediğiniz yemeği yaptırabilirsiniz. en feminen kadını bile doğru-dürüst sev. ciddi söylüyorum ne istersen yapar. hanımları sevgiyle kandırmak çok kolay. tabi şerefsiz olmayın, sevin. evet.

dezavantajları:
1-ayak numarası büyük ve çirkin olabilir, hastalık olabilir, hijyen oldukça önemli, ancak her şeyi göremiyoruz ve koklayıp kontrol edecek haliniz yok
2-alışkanlık yapabilmesi: regl dönemlerine özel başlattığınız bir uygulama olsa da her akşam dizinize ansızın uzatılan 2 adet ayak görebiliyorsunuz. eee erkek olunca doğal kalorifer oluyoruz haliyle.

evet, ve tavsiyem lütfen en fazla ayak numarası en fazla 38 olanlara yapın, öbür türlü yüzey alanı arttığından uğraştırıcı olabiliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevilen yarin ayacıklarını ısıtmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim