4 günde zar zor 100 bin imza toplayan ve bulunduğu ittifakın %2 bile alması zor gözüyle baktığım sayın sinan oğan'ın 2018 yılında yaptığı açıklamada türkiye'nin en büyük 3.partisi hdp'ye terör örgütü yardakçısı demiştir.
tweet linki
devamını gör...
değiller miymiş?
devamını gör...
yalan mı ?
devamını gör...
4 günde 10 imza toplayamam, bir ittifakta değilim, 2018 yılında değil, şu an söylüyorum.
hdp terör örgütü yardakçısıdır.

bunu kürtlerin haklı olup olmadığından bağımsız söylüyorum.

"çözüm siyasi, meclise gelin" dedik ve geldiler 90larda. geldiler ama biz çözüm üretmek için gelin dedik, teröre siyasi zemin hazırlayın diye değil.

2015 yılında bu doğrultuda "türkiye partisi" olma yolunda bir adım atıldı ve bu o an iyi bir fırsattı. maalesef yine beceremediler. yine "terör dursun, silahlar sussun da biz de siyasi zeminde bunu çözelim" diyemediler.

o yüzden hdp terör yardakçısıdır.
devamını gör...
bütün genellemeler yanlıştır diyerek akıl ve vicdan sahibi insanlara hitap edip nokta koymak istediğim tartışma.
devamını gör...
mhp gibi terörist ve mafyatik, eli kanlı bir çete içinden çıkıp da bu sözleri söyleyebilmek için yüz derisini manda gönüyle kaplatmış olmak gerekir. görüyoruz ki kaplatmış.
kendisine hasçektir sinanoğlan diyoruz. önce kanını döktüğünüz on beş bin insanın, ilkokul öğrencilerine kadar, çocukları alıştırdığınız uyuşturucunun hesabını verin de başkasına çamuru sonra atarsın. ben aralarından sıyrıldım demekle üstüne sıvanmış insan kanından, insan etinden sıyrılamazsın. önce bunları bir dökül, sonra hdp'yi konuşuruz sinanoğlan.
devamını gör...
son derece haklı bir söylemdir. sinan başkanım ılıkların gtünü fena yakmış ki bu başlıkta ve muhtemelen bilumum diğer bazı başlıklarda bunu gayet iyi görmekteyiz ve görebiliriz.

yansın bunların alayı, su veren itfaiyenin hortumunu si
devamını gör...
son derece haklı bir söylemdir. nitekim hdp denilen illegal parti, bölücü terör örgütü pkk'nın siyasi uzantısıdır. sinan oğan reis, az bile demiş hdp denilen o bölücü teröristlere. ağzına, yüreğine sağlık oğan başkanım... (bkz: hdp'nin pkk'nın siyasi uzantısı olması) (bkz: selahattin demirtaş'ın pkk'lı olması)
yalan mı ulan tatlısu solcuları? noldu, acı gerçekler zorunuza mı gitti?!..
devamını gör...
doğru bir söylem. şimdi böyle bir lafı ettikten sonra, yardakçılarla aynı çatı altında yer alırsa, kendi de terör yardakçılarına çanak tutan bir piyon olacaktır.
devamını gör...
adam haklı ne diyecekti barış kelebekleri mi?

apoya özgürlük naraları diyen kişilere sarılsın bir de isterseniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sinan oğan'ın hdp terör örgütü yardakçısı demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim