ben kesinlikle ergen kız kardeş diyorum, en azından bir erkek açısından böyle.
bir şeyler diyeceksin, sürekli sana bağırıp ağlayacak ohoooo, oysa erkek kardeş öyle mi ? çocuk işte, aç pc den minecraft oynasın kafanı dinle mis gibi iş.
devamını gör...
ben de ergen kız kardeş diyerek katılıyorum. hiç çekilmiyorlar, ne yapsan yaranamıyorum.
devamını gör...
genel olarak ergen insan diyorum.
ergenin bayatı delikanlının aklını alır aklını.
devamını gör...
kesinlikle ergen kız kardeş değil. az önce ufak çaplı sinir krizi geçirmeme neden oldu. ve ayrıca ikisinden de var evde..
devamını gör...
10 yaşında erkek kardeş daha beter güvenin bana.
devamını gör...
kız kardeş çekilir cinsten değil hele bir de ergense düşünmek bile istemiyorum çok kötü ama erkek kardeş ideal. kızıyorsun çağırıyorsun eninde sonunda susuyor yenilgiyi kabulleniyor yani seni uğraştırmıyor.
devamını gör...
kişiden kişiye değişir. benim 10 yaşındaki erkek kardeşim şeker gibidir, yaş farkımız 10 yaştan fazla olmasına rağmen birlikte çok eğleniriz sohbet ederiz. bilinçli ve sorgulayıcı yetiştirmeye çalışıyorum orta doğu kafasıyla ve dinle büyümüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sinir bozuculuk bakımından ergen kız kardeş vs 10 yaşında erkek kardeş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim