benim için 2009’da otel odasında cep telefonumun kaybolmasıdır.

kemer’e arkadaşlarımın yanına tatile gitmiştim. nemden gece gündüz neredeyse odadan dışarıya adım atamıyorum, 2-3 günde bir arkadaşların çalıştığı club’a gidiyorum sadece, bazen de sabah kahvaltı yapıyoruz.

bir sabah kapım resmen yumruklanıyordu da, ona uyandım. arkadaşlar bana ulaşamamış cep telefonumdan, delirmişler. telefonumun nerede ve neden kapalı olduğunu soruyorlar, ben telefon yatakta diyorum. neyse çok uzatmayayım, telefonu aradık ettik (iğne deliğine kadar) bulamadık. şaşkınız hepimiz. aslında daha çok tırstık. en son uyumadan önce telefonu kurcaladığıma adım gibi emindim, hala da eminim.

o gece dışarı çıkmamıştım. yanımda kimse yoktu, yalnızdım (ki bu yüzden telefonla uğraşıyordum zaten). alkol sıfır. hiçbir şekilde uyuşturucu madde kullanımı yok (hiçbir zaman), antidepresan gibi uyku yapan ilaç yok. her şey sıfır. odaya giren yok, olsa duyarım, ne kadar derin uyursam uyuyayım kapı sesine karşı hassasım.

sonuç; telefon yok. buhar olup gitti.
devamını gör...
51. bölgedeki tüm yapılan gizli şeylerdir.
devamını gör...
konya'daki bilim adamlarının dünyayı kökten değiştirecek gizli çalışmaları.
devamını gör...
(bkz: tamam shud) olayı
(bkz: asansörde bulunan 10 yıllık ceset)
devamını gör...
tlc de izlediğim bir program da ailesiyle birlikte büyük bir gemi turuna katılan ve seyahat eden genç kız, erkek kardeşiyle birlikte gemi içinde bulunan bar da eğlenmişler. anne ve baba odalarında çocuklarının bardan dönmelerini beklemişlerdir. kız ve erkek kardeşi gecenin geç vakitlerine kadar eğlendikten sonra anne ve babalarının odalarına girmişlerdir. (anne,baba,kız ve erkek kardes hepsi aynı odada kalıyorlar). oğlan tuvalete girmiş, anne o sırada denize bakan balkon gibi bir yerde kitap okuyor, baba ise kızının ve oğlunun geldiğini görünce yatağa yatıyor. zaten ne oluyorsa o sırada oluyor. baba röportajında kızının ve oğlunun geldiğini görünce yatağa uzanıp uyuduğunu söylüyor. baba uyuduktan 2,3 dakika sonra kız esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. bu sırada erkek kardes tuvalette ve anne balkondadır. tüm gemi içinde bulunan kamera kayıtları inceleniyor, diğer odada kalan yolcular sorguya çekiliyor, deniz içinde arama çalışmaları yapılıyor, fenerler tutuluyor ama kız hicbir şekilde ortaya çıkmıyor. programda izlediğim de olayın üstünden 5-6 yıl geçmişti ve kıza hala ulaşamamışlardı. ailenin durumu açıkçası içler acısıydı. baba,anne ve erkek kardeşten şüphe etmeyin çünkü kizin ne odadan çıktığı kameralara yansımış ne de yan balkonunda oturan yolcuların görgü tanıklığı ile kız denize düşmemiştir. tuvalette arama çalışmaları yapan polis kan ve cinayet bulgusuna rastlanmadığını belirtiyor.
devamını gör...
burada bisey anlatırdım da anlatmamak daha doğru deyip gidiyorum hoşçakalın
devamını gör...
hayatım boyunca neredeyse hiç arabesk dinlememiş biri olarak 3 gün üst üste müslüm gürses'i rüyamda görmem.

bana öbür dünya da yaşadıklarını anlatmıştı hep. doğru muydu? benim hayal gücüm müydü? bilemedim.
devamını gör...
kurutma makinasina cift olarak attigim coraplarin, tek cikmasi...bundan daha esrarengiz bir olayi ne gordum ne duydum.
devamını gör...
(bkz: 128 milyar dolar nerede)
devamını gör...
tarsus' taki gizemli kazı.
2023 ten sonra hükümet değişirse ozaman ortaya çıkacağını düşünüyorum.
tarihi eser kacakçılığı , cinayet, mafya falan kesin combo bir iş var.
devamını gör...
dp cooper olayı.

adam uçak kaçırıp paralarla birlikte atlıyor. bilinen tek şeyler çok net olmayan fotoğraf ve bilette yazan d.b. cooper i. ismi dahi bilinmiyor.*

saygı duyduğum en büyük korsandır.
devamını gör...
somut kanıtların olmadığı, bir şekilde vakada açıklar bulunan bir yere bağlanamayan, ve dosyanın yarıda kapanmasına sebep olan olaylardır, her zaman dünyanın aslında bildiğimizden çok daha farklı bir sistemi olduğunu düşünürüm.
devamını gör...
128 milyar dolar
devamını gör...
128.
devamını gör...
buna örnek olarak sürücü koltuğunun cep kısmında sürekli biriken şeyler demek istiyorum. bir gün düzenlesen ertesi gün aynı şekilde doluyor.

o küçücük alanın kalbine sığdırdığı şeylere bakar mısınız?

anahtarlık, su şişesi, kalem, maske poşetleri, dezenfektan, starbucks’taki yeşil tıkaç ve bardak tutma şeyi, anahtarlık, güneş gözlüğü, şarj kablosu, kartvizit.

bir milyoncu açmak için oldukça ideal.
devamını gör...
(bkz: tarsus kazısı)
devamını gör...
sözlük halen neden kapanmadı.
devamını gör...
(bkz: hugo)'daki küfür olayı.
(bkz: 128 milyar dolar)...
(bkz: cem garipoğlu)'nun öldüğü iddiası ama hapishanedeyken çince öğrendiği sanrısı.

ayakkabı bağcığının bile sokulmadığı yerde bir insan nasıl intihar eder ki?
devamını gör...
dyatlov geçidi vakası.
devamını gör...
sezgi aksu izleyebilirsiniz. çok tatlı karanlık dosyaları incelemesi var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sırrı çözülmemiş esrarengiz olaylar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim