yok oyunmuş, jahrein'miş, twitch'miş artık gına getiren samimiyetsizliktir. yapmacık olduğu da o kadar belli ki.

not: gençler olarak sadece ekonomik olarak zorlanmadan yaşayabileceğimiz bir ülke istiyoruz başka bir şey değil.
devamını gör...
the last of us atın diyene de oy vereceğim, *en zirve dönemi 2000-2010 arası olan dota'yı canlandırmaya çalışana da vereceğim, hele hele ailelerim üzerinden benimle kurulan iletişimden çok etkilendiğim için diğerinde de vereceğim. bu sayede oy pusulamda birden fazla işaretlenme olacak çünkü hepsini çok seviyorum.
devamını gör...
her seçim öncesi sokaklara inip sanki halkı çok umursuyorlarmış gibi görünmelerinin şekil değiştirmiş hali. tabi çok ciddi bir oy potansiyeli var. iktidar değişikliğine yol açacak kadar ciddi bir oydan bahsediliyor 2023 için. bundan kelli de herkes kuyuya sondaj yapma derdinde.
devamını gör...
z kuşağını çok düşünenler onların geleceğini çalmazdı. tek dertleri göz boyayıp koltuklarını sağlamlaştırmak.
devamını gör...
ya kardeşim hiçbir kuşağa yaranmayın, sadece şu vergileri azaltın hatta kaldırın.
devamını gör...
z kuşağını anlamak için çeşitli platformlara girmelerine hiç gerek yok. gençlere iki dakika ayırıp dertlerini, sıkıntılarını dinleyip bunlara çözüm bulsalar; haklarına, özgürlüklerine sahip çıksalar yeter.
devamını gör...
siyasetin girdiği herhangi bir şeyde samimiyet aramak yanlış aslında. z kuşağı olarak aşağılanan gençlerin oyları ile ülke gerçekten çok farklı yönde ilerleyebilir. biz y kuşağının da en büyük ümidi yine gençliktedir. baktığınızda youtuber veya gamerların bu konuda girişimleri olması kadar doğal bir şey yok. sadece eğreti duran ömründe kitap açmamış birinin ülke yönetmesi kadar irrite edici olarak, siyasilerin oyun göndermesi yapmaları.
bir de şu açıdan bakılması gerektiğini düşünüyorum, tüm z kuşağı için değilse de, gençlerin büyük kısmı gerçekten bir yol göstericiye, içinde bulunduğumuz bok çukurundan geleceklerini nasıl kurtarabileceklerini anlatabilen birilerine ihtiyaç duyuyorlar. ha ben demiyorum bu kişi şudur ya da budur fakat her kim sesini çıkarıp bakın gençler ülkede bunlar bunlar oluyor bunları bilin oyunuzu ona göre kullanın diyorsa benim desteğimi alır. olay bu kadar basit aslında.
devamını gör...
samimiyetsizlik değil siyasetin bir gereğidir. mansur yavaş ve kemal kılıçdaroğlu bir gecede 350 k kişiye ulaştılar. bu kadar kişiye bu kadar kolay ulaşabilmenin başka bir yolunu biliyorsanız anlatın da onu yapsınlar.

siyasetçilerin z kuşağının oyunu alabilmek için böyle hamleler yapmaları kadar normal bir şey yok. twitch yayını da açacak, oyun da oynayacak. sizin rahatsızlık duymanız bu yolla gençlere dokunulduğu gerçeğini değiştirmiyor.
devamını gör...
ortada 7 milyon oy olduğu içindir.

o z kuşağı akp'nin mezarı olacaktır. toplumun her kesimini yanına çekmek, işin doğasında vardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"siyasetçilerin z kuşağına yaranma samimiyetsizliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim