şu anda lucifer adlı trol bir yazarın gerçekleştirdiği eylem.ilk kez sözlükten birine tahammül edemiyorum.
devamını gör...
moderasyonun pamuklara sarıp sarmaladığı kişi.
her açıdan sorunlu birisi olmasina rağmen, tek bir yaptırım uygulamadıkları gibi, söz bile soyletmiyorlar.
bunun acısını yasayıp görürler bu şekilde devam ettikçe.
devamını gör...
siyasi bir taraf. herkes hedef gösteriliyor ve gösterilebilir. ağlayacak bir durum görmüyorum. yaz geç denilesi meselemsi.
devamını gör...
bıraktığı etki değil yarattığı tepki ile gündeme gelmeye çalışanların saçmalıklarından biridir. bu tip trollerin domine ettiği her oluşum eninde sonunda çürür ve laçkalaşır. kafa sözlüğün bu hataya düşmemesini dilerdim.
devamını gör...
ya bu adam uludağ sözlükten gelme tanıyorum orada bu salagın adı çıktı orada tutunamadı buraya geldi umursamayın derim.
devamını gör...
troller beslendikçe büyür, büyüdükçe daha da arsızlaşır. eğer kalite isteniyorsa engellersin troll gördüklerini ve başlıklarını beslemezsin. bunu yapanlar hem aramızda dolaşıyor hem de kalite kalite diye ağlaşıyor. moderasyon kontrolüyle yapılacak bir yaptırım o troll den daha büyük zarar vereceğinden bunun kendi olağan akışında seyretmesi gerekiyor. eğer troll semirirse suçlusu biz, semirmezse kazananı yine biziz. herkes sağduyulu olsun ya da olaylar gelişsin ne diyim.
devamını gör...
moderatörlerle birbirimize girme sebebimiz olan yazardır. hele bir moderatörün toz kondurmamak adına harcadığı biriyim. bozuk para yaptı beni. bir de kendine ilgi duyduğumu falan iddia etti. bu sözlük beni solcu yapacak.
devamını gör...
moderasyonun tepkisiz kaldığı başlıklar.
devamını gör...
yıllardır sağcıların yönettiği bir ülkede saçma olandır.

solun çomarını ben de sevmem ancak aşırıya kaçmadığı, politik doğruculuk yapmadığı sürece solcular da hedef gösterilmeden fikirlerini ifade edebilmeli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"solcuları hedef göstermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim