dram / komedi
10 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

blog yazarı tavsiyesi üzerine belki birkaç bölüm izlerim diye başladığım bir diziydi. ama o kadar güzel, naif, drama, komedi karışımı bir dizi ki üç sezonu da izledim. bayıldım. tavsiye de ederim. seveceğinizi de düşünüyorum .

after life tarzı diyenler var. ben pek birbiriyle meç edemedim. bu dizi daha pamuk gibi, daha ağdasız. bilmiyorum belki bana öyle geldi.

hayatta ne olursa olsun yürümeye devam et. yanında sana benzeyen birileri de varsa hiç korkma diyor dizi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"somebody somewhere" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim