kızı öptüysen filim bitti, tüm dertlerin bitti mesajını vermektedir
devamını gör...
genel 1 klise.

1 de sey vardir, arabaya binerler, araba boyle dumduz gider bos 1 yolda. arkada 1 aksiyon muzigi gitarli. bunlar birbiriyle konusurlar. kamera da arabayi arkadan ceker, iyice uzaklasir ve film biter.
devamını gör...
filim değil, film diye yazılır, belirtmek isterim.
kız öpüşmesi ile biten amerika filmleri yerine türkçemize sahip çıksak daha mantıklı olur.

anladığım kadarıyla sonunun böyle olması evliliğe kapının açılmaması ihtimalini de göstermek istiyor olabilir.ama bunu düşünmek neden?? ne yapacaksınız,onlar öpüşünce para kazanan kim?onlar. hormonal aktivite gerçekleştiren kim?onlar siz ise evden vah ben de yaşasam diye düşüncelere mi boğuluyorsunuz?üstelik bunu izlemek haramdır kardeşlerim.hoş değil bunlar.bazı şeyler özeldir,özel kalmalı bence,yoksa kirleniyor ortalık malı olan çimler gibi olmamalı...ilk tesettür ayeti erkeklerin göz kapaklarına inmiştir.bu nedenle izlemenizi tavsiye etmiyorum,hoş değil maalesef. :( aynı şey hanımefendiler için de geçerlidir, yapmayın.size hiçbir kârı yok ama manevi olarak zararı var.yiyişmeler izlemek yerine belgesel vs. izlenebilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sonu öpüşmeyle biten amerikan filmleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim