bu tipler ekseriyetle tüm takipçilerine '' günaydın '' yazarak güne başlarlar. akabinde gün içinde herhangi bir yağış başlarsa hemen video ile bunu destekleyip kanıtlama çabası içine girerler. günlerden cumaysa diyanet işleri başkanı edasıyla '' tüm müslüman aleminin cumasını tebrik eden '' paylaşımlarda bulunurlar.

toplum tarafından kabul görmemiş olmanın getirdiği yılların birikimini sosyal medya paylaşımları ile çıkarıp akşam eve döndüğünde paylaşımları beğenenleri tek tek inceleyip sahte bir mutluluk yaşarlar. ayrıca '' bu yiğide kaç beğeni gelir '' temalı paylaşımları da kendilerinin vazgeçilmezleri arasındadır.
devamını gör...
düşüncelerini, yaşam şekillerini dayatmadığı, sağa sola saldırmadığı sürece, bence kimseye zararı olmayan "tip" tir. rahatsız olunduğu zaman sosyal medyadan, telefonlardan , kişinin haberi dahi olmadan bu tür paylaşımları engelleyebiliriz.
devamını gör...
sosyal medya profiliyle mizaç kavramını karıştıran, karşısındaki insanın karakter analizini sosyal medya aracılığıyla yapan, kendisi de tüm var oluşunu dijitalde mi sürüyor acaba diye endişe ettiğim kişinin arketip önermesi.
devamını gör...
ne kadar az takipçisi var gerçekten.. çok önemli bi noktaya parmak basmış arkadaş.. 100'den az takipçisi olanlar kesinlikle fikir beyan etmemeli. etmesi teklif dahi edilmemeli. teşekkürler kafa sözlük..
devamını gör...
geleceğin siyasi aktörlerinden biri olabilecek bir kişidir.
oy oranı %0,001 olacak kişidir.
eşi bile oy vermeyen insanlar vardır.
devamını gör...
ınstagram'da 88 takipçim var ama twitter da 32. şimdi biz neyiz ?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyada 86 takipçisi olan kendini toplumun kanaat önderi sanan tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim