bu başlığın biraz daha açılması gerek.
yazarın tanımından da pek bir şey anlaşılmıyor. şikayet ettiği kesin ama neye şikayet ediyor belli değil. çekilen videoların çokluğu mu onu rahatsız etmiş yoksa başka bir şey mi anlaşılmıyor. ki eğer videolar rahatsız ettiyse o platform zaten onun için var. insanların zeka seviyesi ya da estetik kaygıları farklıdır. aptalca bir video da çekebilirler çok güzel, yaratıcı bir video da.
"her şeyin pornosu çekiliyor." bu tam olarak ne demek? porno kelimesi yetersiz kalmış bu başlık ve yazıda.
sevgili yazar sinirlenip bak gerizekalı diye başlayıp laf sokmak için tanımını yenilemezse çok sevineceğim.
çünkü bazı insanlar soru cümlelerini bile kendilerine bir çeşit saldırı olarak görüyorlar. ilginç.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyada her şeyin pornolaşması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim