yanlış bilmiyorsam akp'nin %49 oy aldığı bir seçim vardı ve seçim sonunda leman dergisinde bir karikatürde tayyip erdoğan, kemal kılıçdaroğlu ile devlet bahçeliye "hanginiz oy verdi bana" diye soruyordu.
şimdi twitter hesaplarıma ve sözlüğe bakıyorum ve herkesin hükümetten şikayet ettiğini görüyorum, anketler ortalama %39 civarı gösteriyor! yani bazılarımız bazılarımızı kandırıyor galiba.
devamını gör...
80 milyonluk ülkede maksimum 5 milyon kişi twitter'a veya başka mecralara aktif olarak görüşlerini yazıyor.
bu yüzden sosyal medyadaki yazılanlar hiçbir zaman gerçeği göstermiyor.
devamını gör...
kocamı boşarım yine akapeye veririm diyen teyzeler biliyorum sosyal medyanın gündemine ulaşmamış olan. veya tarladaki soğanıyla uğraşırken ifade özgürlüğü, demokrasi, insan hakları vs. konularıyla uzaktan yakında ilgisi olmayan milyonlar biliyorum. onlar için temel felsefe karnım aç mı ? ezan okunuyor mu ? tanrı lider arada kuran okuyor mu ? ya da badeci bademciler arada köyleri gezip gevrek gülüşleriyle araya maşallah inşallah illallah ya allah hay allah tarzında konuşmalarla gönül alıyorlar mı? mesele bunlardan ibaret.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyada hükümeti eleştirip seçimde hükümete oy vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim