"bununla ilgili nasıl başlık açılmaz ya" diye şaşırmalardan şaşırma beğendiğim, azalarak bitmesini beklediğim insan grubu.

arkadaşlar bunu yapan kişileri ben dünyanın en yıkık insanları ilan ediyorum. zira bu "tercih edilmiş" bir yıkıklık. onay beklemiyorum, zira bu vatanın delileri madalya beklemez. linç yiyeceksem de yerim, zira "fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmazlar"

yakın arkadaşıyla, sevgilisiyle, ya da ne bileyim aile üyeleri tartışıp, onların karşısında gereken cevabı veremeyip, ancak sonra kendi kendine saçma triplere girip "o kendini biliyo" şeklinde atılan laf sokucu ve mesaj göndermeli tivitler, facebook durumları, instagram hikayeleri kadar zavallı bir şey olamaz. toton yiyorsa yüzüne söyle. ezik seni.

ayrıca 100 yıllık arkadaşıyla, sevgilisiyle kavga edip bu kavgayı sosyal medya'ya taşıyacak kadar samimiyetsiz olmakta başka bir durum. bi davranıp "bana mı yazdın bunu?" diye sorunca da"uff hyr yaa, her şeyi kendinle ilgili sanma" diye yanıt veren modelleri de olur. kürekle ağzına vurulacak cinsten. (mecazi anlamda)

hayır bu durum benim başıma gelmedi, kuzenimin başına geldi. oh be, bugün de rahatladım sevgili sözlük.
devamını gör...
bir tür stres atma yöntemi olarak bunu yapan insan olma ihtimali yüksektir. gerilimi toprağa atar gibi.
devamını gör...
evlerden ırak insan türüdür. sorunları yüz yüze çözmek varken, sosyal medya maskesinin ardına saklanırlar, bu da korkak olduklarını gösterir.
devamını gör...
daha bugün annemle dehşetle fark ettiğimiz küs komşularımızın birbirini yediği uzaktan linçtir.
biri diğerini kıskandırmak için, 40 yaşında kocaman kadınsınız neyse, bir başka komşuyla “kahve fincanlarını” paylaşmış. küs olup kıskandırılan diğer komşu da sallamış hikayede “hatalarını yüzüne vurmadığımız insanlar,kendini kusursuz sanıyor...” falan.
devamını gör...
(bkz: sahibinin sesiyle okunan cümleler)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyadan laf sokan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim