kafa karışıklığı yaşamadan terk edebileceğin bir kızdır. insanı tiksindirir. aman dikkat edin böyle tiplere hoşlantı falan duymayın dertsiz başa dert. siz ne biçim gelişimini tamamlayamamış varlıklarmışsınız ya... nasıl bir ilgi, alaka, beğeni açlığıymış bu?

aynen aynen bir milyar takipçin olacak hepsi bütün gün seni düşünecek, takdir edip hayranın olacak, aşık olacak vs evet. bunu da 3. sınıf kalitede portre fotoğraflarınla sağlayacağına asla şüphem yok. oğlum kimsenin umrunda falan değilsiniz. sizden milyonlarca var orada. milletin abazanlığından kendinize pay çıkarmayı bırakın. çoğunuzun sayfanızda sergileyecek bir vasfı bile yok. açık hesaplarınızda ürün gibi kendinizi koyuyorsunuz sayfaya saçma sapan.

biraz durup düşünmez mi insan ben ne tür düşük kalibre uğraşlar içindeyim diye? ha pardon bu sizin özgürlüğünüzdü tabi çok özür dilerim. gadının özgürlüğüne laf eden yobazdır yauvv. nasıl bir akıl böyle bir ortamda özel hissetme sanrısına kapılıp tatmin bulabilir? yoksa siz hala akletmeyenlerden mi olacaksınız?
devamını gör...
(bkz: kezban)
devamını gör...
seviştiği yoktur.

sevişmek. işteş fiil evet.
sekis mekis olmak zorunda değil illaki.
devamını gör...
bu şekilde arkadaşlarım çok var. *. tamam ben de sinir oluyorum hatta çoğu zaman gerçekten insan israfı olduklarını düşünüyorum lakin hayatımda bu kadar içselleştirip hayatımın gündemine alıp taşlayacak kadar değil. diyeceğim şu ki bırakın insanlar istediği şeyleri yapsınlar ve nelerle mutlu oluyorlarsa olsunlar. bu kadar da abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. (bkz: herkesin hayatına kimse karışamaz)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyasız duramayan kız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim