benim fi tarihteki farklı tanımlarımı farklı kişilerin beğenmesi olayı. beğenmesine beğeniyorlar. ama tanım uplanmıyor. takipçi sayımda da bir değişiklik yok.

bu da kafalara tabi ki bu işle görevlendirilmiş askerler olduğunu getiriyor. beğenme başına kaç kayme aldıklarını merak ettiğim durumdur. bir işe alım varsa başvuruyu nerden yapabiliriz?

edit : tabi ki her tanım uplanmaz. iddiam dışıdır. fekat saydığım 22 adet başlıktan bahsediyoruz.
devamını gör...
abdul seyid'in hala uçurulmaması.
devamını gör...
bi iki tane elemanda - çoğunlukla onlar olmak üzere- tanımlarımı beğeniyolar. isimlerini açıklamayacağım ama harbiden varsa böyle bir iş bende talibim.
devamını gör...
acıkcası ben zaman zaman rastgele kısmından önceden açılmış başlıklara bakar, ordaki tanımları okur, katıldığımı artılarım. bazen çok önceden açılmış ama benim görmediğim başlıklar olur bunlar. zaten sonrasında ben de tanım girersem eğer sol frame e düşer, yeniden dirilir başlık. bunu benim haricimde başka insanların da yaptığını düşünüyorum. özel olarak beğenme görevi falan değil yani.
devamını gör...
yanlış yerden bakıldığı için anlam yüklenemeyen durum.
sözlüge her girdiğimiz başlığa giri ekleme zorunluluğumuz yok. ancak o başlıkta gezinirken beğendiğimiz bir giriye bir el atıp çıkıp başka başlığa zıplanabilir.
devamını gör...
özellikle bu beğenmeler gece yapılıyor. aktifken 10-20 arası beğeni gelmezken sabah bir kalkıyorum 20-30 arası beğeni var. beğenen hesaplara bakıyorum hepsi fotoğrafsız. bir hesap orijinal ise %100 pp koyar. fake beğenmeler, yazma isteğimizi arttırmıyor aksine yazma şevkimizi kırıyor. dopamin sorunu olanlar için belki işe yarıyordur. böyle bir şeye gerek yok diye düşünüyorum, en azından benim tanımlarıma fake beğeni yapmayın. bugün konusunu açacaktım vazgeçtim, sayın yazarımız konuya değinmiş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğe dair anlamlandıramadığım olay" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim