tez vakte birçok yazarın karma puanı eksilere kadar düşecektir. tüm rozet, kişisel ileti vb. ıvır zıvırlarına haciz gelecek, ve her biri ellerinden teker teker alınarak daha çok reklam yayınlamak adına sözlük hükümeti tarafından kullanılacaktır.

sakın eklemeyin bu butonu, teşekkürler şimdiden...*
devamını gör...
kırk tane birbirinin türevi başlıkların açılmasına sebep olacak durumdur. seri artı oy veren melekler mumla aranacaktır çünkü sahneye yeni birileri çıkacaktır.

(bkz: seri eksi oy veren şeytan)
devamını gör...
ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
nereye kadar böyle ponçik devam edeceģiz?
tanrılar kan istiyor.
devamını gör...
bir hafta içinde eksi verme.botunu yazıp vulva,göt,meme den başka bir şey yapmayan yazarları eksiye bogacagim.
devamını gör...
aşağıda:

1- sürekli olarak, insanların damarına basacak "lince susadım. vurun bana!" temalı başlıklar açmak ve eksilenmek.
2- eksilendikçe keyiflenip * yenilerini açmak ve yine eksilenmek.
3- bu adımlar sonucunda eksi karmada nirvanaya ulaşmak.
4- "kimsenin söylemeye cesaret etmediklerini söylüyorum da ondan." ya da "kimseye yalakalık yapmıyorum. artı karmalı olanlar yalaka. o yüzden artı onlar." diyerek kendini kandırmak.
5- gerçek bilgi içeren tanımlara, kendisi o konulardan hoşlanmadığı için yahut uzun yazıldığı için eksi vermek.
6- kapanış.

cidden istediğiniz bu mu?
devamını gör...
benim karmam eksilerde olur büyük ihtimalle. fazla marjinal biriyim.
devamını gör...
(bkz: evet)
devamını gör...
burada vahşi batı filmlerindeki gibi çalılar uçuşur.
farklı görüşleri olanlara çok saygılı olmadığımızdan,zıt görüşler hep eksilenir. bu bir savaşa döner sonrasında derken… kimsede yazacak heves kalmaz.
devamını gör...
sözlük troll yuvası olur.
devamını gör...
birkaç orta yolcu ve şovenist var gözüme takılan… onları seri eksiye boğarak şuh kahkahalar atmama sebep olacak durumdur.
devamını gör...
(bkz: gang bang)
devamını gör...
puslu havada vadiye inen kurtlar tedirgin olur. dostluklar biter, iyi troller o beyaz atlara binip giderken onların yerine tamamen kışkırtmak için yazan leş troll konseyleri kurulur. toplu eksileme terör eylemleri ile normal sözlük halkı yıldırılır. iç savaş patlak verir.

eksi oy karması kasmak için her türlü kalleşliği yapacak olan yazar sayısı artacak olsa bile ben de eksi oy gelmesinin taraftarıyım. burada gizli artı oy diye bir şey bile yok. sürekli karşılıklı hürmet ediyorsun, kötü hiçbir şey yok, cesur yeni dünya distopyası gibi. yeterli vakit geçirdikten sonra sözlük alışkanlığını burada edinen yazarlarımız diğer sözlüklerdeki bu ucuz oyunlar ile nasıl mücadele edecekler, sorarım. derhal toz pembe sözlük simülasyonu sona erdirilip bizlere gerçek bir deneyim alanı sunulmalı.

tabii bu savaşta bizim de bireysel silahlanma hakkımız olmalı. eksi oy; başlık engelleme, engellenen yazarların açtığı başlığı görmeme gibi seçenekler ile gelmeli. yoksa atları bağlayıp geceyi burada geçirmek çok zor ve tekinsiz olabilir.
devamını gör...
malum sözlükte küfür yasak, küfür niyetine kullanırız.

birinin nickaltına güzel bir söz yazarsan şeytan taşlar gibi eksi yersin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğe eksileme butonu gelse yaşanacaklar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim