nedense kafa sözlükte böyle bir hava var gibi geliyor. kaos yok, daha elitik bir ortam. farklı görüşler de var ama kimse kimseye saldırmadan düzgün bir dille konuşabiliyor. sözlüğü sevme nedenlerimden biri olan havadır bu. malum sözlüklere girdiğimde kendimi pazar yerinde gibi hissediyorum, biri oradan bağırıyor başkası orada kavga ediyor. burası nedense hep gittiğim, çayımı içtiğim kitabımı da okuyabildiğim ama aynı zamanda arkadaşlarımla sohbet edebildiğim “tanıdk” kafelere benziyor.
devamını gör...
iskandinav ülkeleri gibi. malum sözlüklere de orta doğu diyebiliriz belki.
devamını gör...
yeni kayıt oldum ,
dün geceden beri çıkamıyorum fazlasıyla hoş sanki , arkada radyo açık ve faremin tekerleği çalışır vaziyette , suratımda şapşal bir tebessüm, şiir yazmaya kadar yolu var. şiirden ötesi sözlüğe yürümektir uzatmıyorum .
devamını gör...
(bkz: aranılan kan)
devamını gör...
somutlamak gerekirse moda’da kulaklık takarak cold brew ile yürüyüş yapmak gibidir.
devamını gör...
hipnotize edici bir sakinliğe sahip sözlük olayı. insana istemsiz bir dinginlik geliyor, arkada radyo da açık, ılık ılık şarkı çalıyor. belki de hipnotize etmek için özellikle uyguladıkları bir yoldur bu. başarılı.
gerçi arada kaos severim, bünye istiyor fakat bozmıycam sözlüğün havasını. kaosumu dışarıdan enjekte ederim ben.
devamını gör...
hiç sevmediğim havadır.
sakin olan sıkıcıdır.
söyle bir kaos olsa da küfürler havada uçuşsa.
çekirdeğimi alıp entry okusam.
devamını gör...
sevdiğim güzel bir havadır.
devamını gör...
kaossuz falan çok güzel kokan havadır. sanki şu an tüm yazarlar gözümde fularlı, pipolu şeklinde canlanıyor.

t: özlediğimiz havadır.

edit: şom ağzımı yiyim.
devamını gör...
(bkz: fırtına öncesi sessizlik)
devamını gör...
millet çalışıyor şu an ondan sessiz. sen akşam gör cümbüşü, işleri bi halledelim geleceğiz az bekleyin. *
devamını gör...
akşam millet işten dönünce ufaktan bir kıpırdanma olur.
halihazırda sözlükte emekli modunda takılan benim gibi başkaları da varsa bu sessizlik iyidir.
devamını gör...
(bkz: al kırdın kırdın)
fırtına öncesi sessizlik olduğunu bizlere gösteren havadır.
(bkz: kalbimiz seninle)
(bkz: hristiyanismail)
devamını gör...
bu sakin havayı bozmak isteyen birkaç yazar var. açtığı başlıklarla ortamı germeye çalışsa da kimse tınlamıyor*
devamını gör...
sıkıcımı desek?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğün sakin havası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim