yazarların orası burası falan derken artık birinin bunu demesi lazımdı.
gencler ve kendini genc hissedenler, bahar geldi hormonlar coştu belli oldu artık baslıklarınızdan amacınız.
iş bu yuzden icinizden birinin cıkıp bunu yapması lazımdı ve bu neden ben olmayaydım?

arkadaşlar şimdi açıkca herkes burada sevişmek, sinirden şey etmek istediği yazarları yazsın sonra zirve adı altında toplanıp koku filmi giriş ve bitiş sahnesi gibi olayı tatlıya bağlayalım.

400 yazar verin bu iş huzur içinde çözülsün.
devamını gör...
o kendini bilse dert bilmese ayri dert.

ama adettendir yazalim, o kendini biliyor.
devamını gör...
şimdiye kadar sözlük içinde açılmış en mantıklı başlık. bütün gerginleri ve çözümsüz sorunları bitirecektir.hatta üzerine bir de sözlüğe üç beş gömlek yükselme fırsatı verecektir. çünkü insanlar enerjilerini boşaltarak uzmanlık alanlarında tanımlar girmeye başlayacaktır. adımı yazan olmayacaktır ama umutla mesaj bekliyor olacağım.
devamını gör...
henüz gözüme birini kestiremedim
devamını gör...
sonunda olacağı buydu başlığı.

ama gereksiz bir beklentiye girmeyin. hoşlandığı, sadece tanışmayı istediği, oturup konuşsak güzel vakit geçirirdik dediği kişinin nickini bile yazamayanlar buraya hiç yazamaz.

hele bir de herkesle kırıştırıp "sadece birinin adını verirsem ötekiler hesap sorar" grubu var ki, evlerden ırak!
devamını gör...


ay istesem herkesi elde ederim de, ben o işleri bıraktım pisti gençlere devrediyorum.
devamını gör...
sevişmek değil de (bkz: lilium) ile partilemeyi çok isterdim. sevişmek vs o kadar keyifli değil artık.
devamını gör...
ayp ayp çok ayp.
devamını gör...
he birine çok taktım ama nick vermem.olmaz çünkü.
hayallerimde sevişsem bile yeter bana.
öyle bir elektrik almak yani.
devamını gör...
bu başlık cidden var mı bu sözlükte.

ben bile utandım. evet bile..
devamını gör...
biliyorum sözlük kizlari hepinizin akilnda ben varım
devamını gör...
beyinle açılmayan başlıklardan.
devamını gör...
yazarların resimlerine sevişmelik katalog olarak bakmak
devamını gör...
lucifer. ama hetero lanet olasıca.
devamını gör...
isim yazmamış kimse malaparte karşim dışında. yine insiyatifi alalım. şahsen nevada ve meja'ya allah affetsin cehape'ye basar gibi basardım.
devamını gör...
asıl mesele onlar benimle sevişmek ister mi dediğim başlık.
(bkz: öyle saça böyle tarrak)
devamını gör...
iyi ki adımı yazmadınız. bazı şeyler de gizli kalmalı. sssshhhh. (bkz: kendi kendine gelin güvey olmak)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük yazarlarının sevişmek istediği sözlük yazarları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim