sınıfta canım sıkılıyordu defterin sayfalarını koparıp içine çorabımı koydum. ön sırada oturan alper'e kargo olarak gönderdim. sonrası hoca ağzıma sıçtı, alper güldü, kızlar benden tiksindi, mağanda erkekler "ya ne p.ç adamsın" dedi, çalışkan erkek öğrenciler bu davranışımın sebebini tartıştı.
devamını gör...
başımıza gelmiş eşek şakalarını paylaşıp travmalarımızı yatıştırdığımız başlıktır. bir ara biri bana "bayan değil kadın diyeceksin ulan!" demişti. bunu minyon bir kızdan 5-6 milyon desibelde duyunca altıma işemiştim. sonra şaka len şaka, demişti. yıllardır bu travma yüzünden terapist terapist dolaşıyorum.*

tanım bir yana ortaokulda kafama terli maç çorabı koymuşlardı. ağlamıştım. erkekler de ağlarmış. yine ortaokulda arkamdaki arkadaş yediği şeylerin kağıdını falan sırtımdan, atletimden içeri tıkardı. çok şakacı bi arkadaş. sahne falan alamalı. erzurum'da lise okuyanlar bilir, kara basmak diye bir şey vardır. hısmınızı grup hâlinde kandırıp yere yatırır ve botlarınızla üstüne kar atmak suretiyle gömersiniz. ben nasıl olduysa hiç buna maruz kalmamıştım lisede.
devamını gör...
bir düğün esnasında kadının birinin kolasının içine bol bol karabiber dökmüştüm.
devamını gör...
korku filmi izlerken arkadaşım lavaboya gitti her yer karanlık. bu gelirken yere uzandım bacaklarını tuttum. çocuk kalpten gidiyordu.
devamını gör...
ben bir yerlere saklanıp önümden biri geçtiğinde önüne atlayıp bö diye korkutup şaka yapmayı çok seviyorum çünkü hala 5 yaşında olduğumu falan zannediyorum.
üniversitenin ilk yıllarıydı daha yeni tanışıp eve çıkmışız ve ben gayriihtiyari lavabodan çıkmak üzere olan ev arkadaşımı bö demek suretiyle korkuttum. canım * ev arkadaşımda hak ettiğim üzere ve refleksle benim yüzüme bir vurdu ama diğer tarafa gittim geldim. 10 dk yerden kalkamadım. ama akıllanır mıyım asla her seferinde hem korkuttum hem de dayağımı yedim.
devamını gör...
şakanın muhatabının burayı ileride bir gün okuyabilme ihtimalinden sebep yazamıyorum, anonim kaldığım bir şakaydı ve ben olduğum anlaşılırsa ; 1 - dostluğum biter, 2- intikam alma ihtimali beni gerer *
devamını gör...
istemeyerek çok ofansif bir şaka yapmıştım:

bizim ofise gelen fiziksel engelli bir arkadaşımız var, dizinden biri bükülmediği için yürürken bir ayağı sürünüyor. kendisi geldiğinde kapıyı açarak içeri buyur ettim. içeri girdi ve odama geçti. tam o sırada tekrar kapı çaldı, tekrar açtım. ve akabinde tekrar çaldı ve ben de tekrar açtım.

en son odama gelince bu arkadaşa dedim ki; “kapı hiç durmuyor, ayağını sürüyerek geldin galiba”…

30 saniye sonra falan anlayınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. ama bir yandan da güldüm…
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük yazarlarının yaptığı eşek şakaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim