sanırım bir apartmanın 4. katına falan denk geliyor. öyle düşmeyi engelleyecek ciddi bir güvenlik demiri falan da yok yanlarda. kimse de çıkıp orada nasıl yatılır diye konuyu dile getirmiyor. duyarlılığınızı kaybetmişsiniz arkadaşlar. yazık günah değil mi, oraya tırmanıp inmesi bile bir squid game. hele gece karanlıkta uyurken etrafının uçurum olduğunu düşünmek nasıl bir duygudur, nasıl rahat bir uyku çekilir, uyurken dönerse ne olur umurunuzda mı?
devamını gör...
bence en şanslı kesim. gece yataktan düşüp ölme şansı var. saçma sapan bi bebekten ya da kutu kafalı varlıklardan kurşun yemekten daha iyi.
devamını gör...
benden başka kimsenin duyarlılık göstermediği ayrıntı olmuş.
devamını gör...
büyük bir mucize yarattığı sanılan kişilerdir ancak aslında durum pek öyle değil. evet bir miktar yüksek olabilir ancak yanlarında koruma demirleri vardır. ona buna duyar göstere göstere elde avuçta bir şey kalmadı. *

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"squid game'de en üst ranzada yatan kişiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim