aşağıdaki linkte görüleceği üzere bir adet ibrahim tatlıses, rakı ve sigara içeren yayındır. şu tarz bir yayını günümüzde hiçbir kanalda göremeyecek olmamız da ayrı bir üzücü.

buradan
devamını gör...
star tv mi kaldı ntvspor ile beraber kendini de değiştirdi. doğru dürüst islediğim bir programı yok. bitti yani bir ntv idare ediyor.
devamını gör...
vay ibo vay, senin de devrin bitti.
devamını gör...
din rörörö, içersen zarar rörörö, görürsen içersin rörörö diyen ucube kafalar yine ortaya çıkmış.

ulan bir nesil bizimkilerde sarhoş cemil'i ile büyüdü. kimse alkolik olmadı. sizin çürümüş nefsiniz ve aklınızda sorun varsa, herkesi de böyle sanmayın.

şu görüntülere karşı olmak net karanlık bir kafayı gerektirir.

eskiden huzur vardı, demokrasi vardı, modern kafalar vardı, nefsine hakim insanlar vardı, başkalarının yaşamına saygı duyanlar vardı ve böyle görüntüler de vardı.

tanım: özlenen günler ve görüntülerdir. umarım 2023'den sonra (!!) tekrar aynı günlere döneriz.
devamını gör...
kadir çöpdemir'in ergen hali mi o? yaşlanmışız vallahi.

sigara ve rakı mevzusuna gelince de videoyu izleyip bir sigara yaktım ve tekele doğru gidiyorum. cepteki parayla anca bir 35'lik alırız sanıyorum. *
devamını gör...
10 yaşıma denk gelen, herkesin bir kaç pantalon ve bir kaç tişörtlük gardrobuyla, ne yoksul ne de fakir olarak yaşadığı, geleceğe dair umutla yastıklara başların konduğu, sabahları yine aynı umutla gözlerin açıldığı günlere ait olan yayın.
devamını gör...
pek özenilecek yıllar gibi gelmedi.

elbette sansür olmaması güzel. yok çocuklar özenirmiş. lan o saatte çocuğun tv. başında ne işi var. koyuyorsan sahip çıkacaksın.

konuya dönersek o zamanların videolarnda hep hantal ama aç bir hava var.
devamını gör...
vay be… izleyince bir garip oldum. o kadar uzun zamandır yasaklar içindeyiz ki bir zamanlar böyle bir devrin olduğunu bile unutmuşum. bu videoyu bulan arkadaşa selam olsun; akşam akşam hüzünlendim bak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"star tv 1994 yılı yayını" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim