cumhurbaşkanı erdoğan'ın, son iki haftadır yayınladığı videolarda çeşitli iddialarda bulunan suç örgütü lideri sedat peker'le ilgili isim vermeden yapmış olduğu açıklama.


cumhurbaşkanı erdoğan, son iki haftadır yayınladığı videolarda çeşitli iddialarda bulunan suç örgütü lideri sedat peker'le ilgili isim vermeden konuştu. peker'in iddialarından medet umanlara sert çıkan erdoğan, "en büyük üzüntümüz ülkemizde hala çetelerden medet umacak kadar zavallılaşan, küçülen, haysiyet fukarası kişiliklerin olduğunu görmektir. terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. onlarla aynı çuvala girerseniz başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz" dedi.


kaynak: www.haberler.com/son-dakika...
devamını gör...
yıllarca aynı ve benzeri şeyler söylendi zaten; defalarca "yapmayın.. etmeyin.. memleketi şu müsveddelere peşkeş çekmeyin" diye uyarıldınız.

bak nooldu şimdi? kel sülo ve ağar adamlar yılanla aynı çuvala girdiler.

ulan.. bir musibet bin nasihatten evladır denir ama siz 1000 musibet gördünüz de bir nasihat almadınız.

sedat peker malumun ilamı
devamını gör...
altına imza atacağım sözler var ama birkaç da sorum olacak
malum kişi gayrıresmi içişleri bakanı gibi davranıyordu ülkede, miting yapıyor, tehdit ediyor hakkında en ufak bir işlem bile yapılmıyordu.
bu adam iktidarın makbul adamı değil miydi?
adam ülkede herkesi tehdit etti, şimdi de akepenin bakanları, milletvekilleri üzerinden eleştiri yapınca daha doğrusu ortak yaptıklarını iddia ettiği mafyatik ilişkileri faş edince , yani beslediğiniz akrep sizi sokunca mı aklınıza geldi?

sözün inandırıcı olması için eylemle uyumlu olması gerekir.
söz ortada eylemle ilgili sorunlar var.
eğer sedat peker oluk oluk kan akıtmaktan, kan banyosu yapmaktan bahsettiğinde hakkında soruşturma açılsaydı, reis haklı diyebilirdik.

kişinin haklılığını eylemleri ispatlar.
yoksa öküz ölüp ortaklık bittikten sonra kurulan doğru cümleler havada öylece kalıyor.
devamını gör...
bu tip mafya bozuntularıyla zamanında aynı çuvala girenle düşünsün dediğim sözler.
devamını gör...
madem zehirli bir yılandı. bu kişiler niye şehir şehir dolaşıp sizin için oy istedi, hepiniz de göz yumdunuz
devamını gör...
işte şimdi zehrini salıyor . beslerken iyiydi
devamını gör...
hangi suç çeteleriymis bu. adını da söylesene kolaysa. ama söyleyemezsin. tayyippp olmak istemezsin tayyip abi iken. ayrıca soylu'yu paspas etmesi hoşuna gidiyor de mi? istifasını kabul etmeye cesaret edemediğine bakılırsa kesin öyle.
devamını gör...
normalde herkesin katılması gereken erdoğan açıklamaları. ancak aynı organize suç lideri daha 2-3 yıl önce rize'de, erdoğan'ın memleketinde miting yapıp iktidar için oy istedi. o günlerde bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu söyleyenlere edilmedik hakaret bırakmadılar. ama ne zaman ki oklar kendilerini gösterdi, o zaman söylenenlerin doğru olduğunu anladılar.

tıpkı terör ve terörist algısında olduğu gibi; iktidarın değişen politikalarına göre şekilleniyor kimin "o gün" suçlu olup olmadığı. 3 yıl önce peker kahramandı, bugün tehdit. olsun yol yabdı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"suç çeteleri zehirli bir yılan gibidir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim