işi gücü bırakıp 7/24 rıza nur denilen morfinmanın deli saçması iddialarını tekrarlayan bağnaz bir tiptir. din maskesi altında yapılan hırsızlıklara, adam kayırmacılığa, haksızlığa dair tek kelam edecek yüreği yoktur. 800 girdisi varsa 700'ü o yobaz kafasından üfürdüğü mesnetsiz atatürk iftiralarıdır. ya geçimini bizim vergilerimizle sağlayan tipik bir aktroldür ya da o veya bu cemaatin, tarikatın sosyal medyada görevlendirilmiş müritidir. ekseriyeti badem bıyıklarını korkudan yeni kesmiştir.
devamını gör...
1923'de yenen tokadin acisinin 97 yıldır gecmemesindendir. hala kızaran yeri ovuyorlar.
devamını gör...
5816'dan korktukları için açık açık saldıramıyorlar, cümlelerini yumuşatıp öyle yazmak zorundalar.
devamını gör...
hayatta düşünülecek, yorumda bulunulabilecek onca şeyin farkında olmayandır. ya da bilerek yapıyordur. ilahi tokadı yememiş de olabilir. yanağı kızardıktan sonra gelsin beni bulsun, tekrar konuşalım.
devamını gör...
polis evden alınca : buradan bakabilirsiniz.
devamını gör...
soyları kurusun...
devamını gör...
özellikle dinciler yazan başlık.
yani kimin kime klavyesine güvenerek saldırdığı ortada.
ama siz kendinizi avutmaya devam edin.
t: ötekileştirici başlık.
devamını gör...
sürekli din düşmanlığı yapan klavye delikanlısının sıra arkadaşıdır.
devamını gör...
20 yaşındaki çocuk, ne zaman, ne ara ülkenin kurucusuna kinlendiyse, yalan yanlış bilgilenmiş, burada bana tebliğ yapıyor, atatürk şöyle atatürk böyle. reşit paşa diye biri varmış. istanbul'un yarısına atatürk bu reşit paşa'ya vermiş. bir de reşit paşa göstermiş, 1924'te ölen. cumhuriyeti kurup, başka işi gücü yokmuş gibi 1 yıl içinde istanbul'u reşit paşa'ya peşkeş çekmiş, paşa da 1 yıl içinde ölmüş. sonra ben araştırdım ki sözünü ettiği reşit paşa, tanzimat dönemi paşasıymış. atatürk ile hiçbir ilgisi yok. beylikdüzü civarında büyük çiftlikleri varmış.
bu örümcek beyinlileri böyle yetiştirip aramıza salıyorlar. bunlar da sözlüklerde bize karşı propaganda yapıyorlar.
devamını gör...
etkileşim adına bunu yapıyorsan beni uçur güzel kardeşim. fetöcü ve pkk'lı köpeklerle özelden yazışmaktan yoruldum.
(bkz: siyasal atatürkçülük)
alttaki siyasal islamcıya yancısı kürtçüye ve liberale göre ifade özgürlüğü.

ek: çok uzağa gitmeden, etliye sütlüye karışmadan sizlerden tek isteğim şudur ;
alttaki entry'ye beğenilerini sunanların türk düşmanlığında nasıl gizli bir ittifak içinde olduğunu gözlemleyin.
devamını gör...
atatürke hakaret eden başlıklar, nerede onlar, biz kör müyüz?

edit: siyasal islamcı falan değilim boşuna iftira atma. ve gayet de fikir özgürlüğüdür, siz burada siyasal islam, siyasal bilmem ne yazabiliyorsunuz, diğerleri neden siyasal atatürkçülük diye başlık açınca gözünüze batıyor anlamıyorum.
devamını gör...
bu sözlükte de bu tarz ata düşmanlığı yapan troller var demek ki. zaten şu allah kitap diyen kesimden geldi başımıza ne geldiyse.. ulan müslüler, hobi olarak yine düşmanlık yapın ama kalaylandığınız zamanda da din elden gidiyor diye ağlamayın, fena kalbinizi kırarım..
devamını gör...
ya gerçekten bu şımarıklık be abi. "kimse benim istemediğimi yazmayacak, hakaret sayarım" diyor resmen hırtlar. bir de yoksa beni uçurun diye tehdit ediyorlar. bunları uçurmayan yönetime de attıraydım e mı.
devamını gör...
az önce siyasal atatürkçülük başlığına yazdım diye adını anmaya değmez bir yuzırın özelden hakaret etmesi ve atatürk düşmanı olmak düşman olmak) başlığına yazdım aynı yuzırın hakaret içerikli tanımına şahit oldum ve acıdım. acıdıktan sonra onurla iyi ki atatürkçüyüm diyerek gururlandım. içlerindeki atatürk düşmanlığı özel mesajlara ve tanımlara kadar yansıyor. maalesef her yerde bir çürük oluyor, onlar da buranın çürüğü.

bir laf var: it ürür kervan yürür.
yani atatürk düşmanları istediği kadar düşmanlık yapsın, mustafa kemal atatürk ve atatürkçülük değerinden hiçbir şey kaybetmiyor aksine daha çok değerleniyor, daha çok büyüyor.
devamını gör...
tek merkezden yönetildikleri bariz belli olan, kimi zaman saidi kürdi denilen şaklabanı öven, kimi zaman şeyh sait denilen haini cilalayan halk düşmanıdır.
devamını gör...
son dönemde sözlükte sık görmeye başladığımız iskipli atıfın soyudur.

bu cibiliyetsizler sürüsü müslüman olduğunu iddia eder ama islam dinin de en önemli şey olan kul hakkına girmek için sıraya girer balyoz, ergenekon da bu şerefi olmayanlar şerefli türk subaylarını türlü iftiralarla hapse atıp 15 temmuz da darbe yapmaya kalkıp 1000 vatandaşı yaralayıp 225 vatandaşımızı ölümüne sebep olmuşlardır.

müslüman görünümlü namussuzlardır.
devamını gör...
şu #103770 girdide bahsedildiği üzere deli saçması ifadeleri kendilerine kaynaklık eder bunlar. halbuki (bkz: rıza nur) ateisttir. islam fıkhında ateist bir kişinin sözüne itibar edilmez, hatta şahitliği bile kabul edilmez. böyle bir adamın ifadelerini kullanarak iftira atarlar. yani kendi dinini bile bilmeyen kitledir bunlar.
devamını gör...
bizim üniversitede de vardı böyle bir tip, whatsapp grubunda güya esip gürlüyordu arkadaş, amma yüz yüze gelince her nedense suspus oluyor, tüm argümanları sihirli bir şekilde yok oluyordu.

oysa ki google’a girip “atatürk’ün ingiliz ajanı olduğunun kanıtları” şeklinde aratmasına izin verseydim tartışma belki bir nebze daha uzun sürerdi. yazık…*
devamını gör...
zihniyet olarak sosyal medyada bir tweet bile atmaya çekindiğini iddia edip kendileri gibi düşünmeyen herkesi linç etmeye çalışan, ota boka duyar kasan solperenlerden pek farkı yoktur.
devamını gör...
iktidar ellerinde olduğu için şimdilerde demokrat takılmaktadır. aslında pkk'dan bile daha ağır bir ihanet şebekesinin elemanıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli atatürk düşmanlığı yapan klavye dincisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim