twitter.com/umitozdag/statu...
bir ümit özdağ beyanı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sivas’ta aydınları yakanlarla, ülkeye doldurulan cihatçı mülteciler aynı kafa. bunları laik bir devlete doldurunca neler olduğunu gördük. kaç kadının videosu çekilip sayfalarında paylaşıldı kadınları aşağılayan cümlelerle. bu daha başlangıç. ilerde komple sayı üstünlüğü bunlara geçince her şey madımak olaylarından beter olacak ve çok geç olacak. özdağ da bunun farkında ve duyurmaya çalışıyor. adam doğru söylüyor. her şey için çok geç olmadan millet uyanmalı. millet feto için önceden söyleyenleri dinlemedi olanlar ortada, açılım için söyledi sonuçları bedelleri ağır oldu, şimdi mülteciler için söylüyoruz. şu kulakları açmanın vakti çoktan geçti.
devamını gör...
doğru demiştir ümit hoca. ikisi de şeriatçı, cihatçı kökenden. birisi cuma günü bilinçli olarak galeyana getirilen cahil yobaz topluluk diğeri de bilinçli/bilinçsiz emperyalizm taşeronluğu yapan ruh hastası terörist köpekler topluluğu. kafa yapıları aynı.
devamını gör...
bu kadar net ve basit anlatılabilirdi. özdağ akıl ve zeka nasıl kullanılır örneğini vermiş aynı zamanda.
daha bugün o kavram kargaşası senin, bu varoluş sancısı benim; daldan dala atlayan bir gariban yazar özdağ'ı faşist falan ilan etmiş.
onların en büyük acısı da yukarıda örneklenmiştir.
zorlarına gitmesin...
devamını gör...
adam yanlış bir şey söylememiş. twitter da tepki yağmış.

bu solcu duygusallığından gına geldi.
devamını gör...
gelen tepkinin sebebi sivas, çorum, maraş'ta yaşanan katliamlarda kendi geleneğinin fail olmasını dile getirmemesindendir.
devamını gör...
sivas’ta insanları yakanlar derken???
muhsin yazıcıoğlu’nun desene maden o kadar yiğitsin!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"suriye'de 2 askeri yakan zihniyetle sivas'ta 33 kişiyi yakan zihniyet aynıdır" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim