el kaide temelli bir yapı olduğunu bildiğimiz, sınırdaki vatani görev sürem boyunca nasıl bir şey olduklarını yakinen izlediğim için çok da olumlu yorum yapamayacağım ordumsu.
bunlar dağılır bile hatta ne ordusu ?

fakat her ne olursa olsun sarman reis ile anlaşıp abd nin ypg'ye uyguladığı modeli uygulamak gerek. rejim ordusu karadan tsk ihalari ve jetleri havadan vurup askerimizi riske atmadan hareket edilmeli.
diyeceğim de...

bugüne kadar reis ve saz arkadaşlarından askere değer verilen tek bir politik hamle gördük mü ? kaldı ki harekat konusunda samimi olsalar koca devleti pkk'ya ve onun meclisteki farelerine domaltırlar mıydı ?

suriye bölünmüş bir ülkedir. fail state'dir. ypg ile 3 gün, 3 hafta hadi bilemedin 3 ay savasirlar araya israil girer abd girer ypg'nin şartlarıyla barış olur. kuzey ırak gibi resmiyet kazanırlar.
devamını gör...
gerçek suriye ordusu olmayan (çünkü eski ordu güçleri dağıtıldı)ordu. içindeki şeriatçı yapılarla el kaide, ösocu artkları dolu. şimdi sdg ile çatışıyorlar ama sdg kolay lokma değil, daha fazla çatışma tecrübesi var ve savaşta sdg ye başarılar diliyoruz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"suriye ordusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim