2000 yılı sonrası büyük hayran kitlesine ulaşan ve iki kişiden oluşan rus müzik grubu. o popüler oldukları döneme benim yaşım yetmiyor. ancak 30 minutes diye bir şarkıları var ki ben oldukça sevdim.
devamını gör...
sadece lezbiyen oldukları için ilgi gören grup. konserlerinde ve kliplerinde bol bol öpüşmeleriyle ünlüdürler. "all the thing she said" en ünlü şarkılarıdır ve eurovizyona da katılmışlardır.
devamını gör...
ergenlik döneminde bolca dinlediğim gruptu.
devamını gör...
açılımı think and thought universal olan müzik grubu.
devamını gör...
kendilerini, henüz ilkokula giderken (bkz: all the things she said) isimli şarkılarıyla tanıdığım, o dönemde lezbiyen olmalarıyla ün yapmış iki abladan oluşan müzik grubudur.

yaşı yetenler bilir, eskiden bozuk parayla çalışan bilgisayarlı müzik kutuları vardı. bizim ilkokuldaki sisteme de kim akıl ettiyse, bu ablaların şarkısını da atmış. üst sınıflar teneffüslerde gelip gidip bu şarkının klibini açarlar, monitörün başına üşüşürlerdi. biz de merak edip kenardan köşeden izleyip dinlerdik. hey gidi günler, 2000'li yılların başında çok havalı gelirdi böyle aykırı tipler. all the things she said dışında (bkz: all about us)ve (bkz: not gonna get us) isimli parçaları da ünlüdür.

ayrıca büyük bir rammstein fanı olarak, tatu ile düet yaptıklarını henüz görmedim. fan-made videolar falan var ama beraber stüdyoya girdiklerini düşünmüyorum.* son olarak sevdiğim bir şarkılarının* remix'ini de şöyle bırakayım.*

devamını gör...
gelmiş geçmiş en seksi ikili. aşılamaz bunlar.
devamını gör...
bir neslin gönlünü şarkılarından çok klipleriyle fethetmiş müzik grubu.
devamını gör...
çok ünlü olduğu dönemde eurovision’a da katılmış olan grup.
devamını gör...
all the things she said şarkısı bayağı hoşuma gidince kısaca google'ladığım grup. lezbiyen sanıyordum klip yüzünden. değillermiş, evli ve çocuklular...
fenalar, aşılamazlar.
devamını gör...
okuyunca bile kafamın içinde all the things she said girişi yapıldı.

ooo yaşlanmak mı alırım bir dal *
devamını gör...
"tatu, rusça'da "bu kız, o kızı..." sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuş bir addır. aynı zamanda rusçada bir argo sözcüktür. grup daha sonraları bu ismin açılımını ta lyubit tu ("bu kız, o kızı seviyor") şeklinde açıklamışlardır."

(google'dan araştırmaya üşenmiş insanlara alıntıdır.)
devamını gör...
2000li yıllarda all the things she said şarkısıyla büyük bir ün yakalayan. lezbiyen olmamalarına rağmen (bkz: queerbaiting) yaparak üne kavuşmuş, şu an ikisi de evli çocuklu olan grup.

hatta grup üyelerinde biri ''çocuğum eşcinsel olsa kabul etmem, bir erkek gerçek bir erkek gibi olmalıdır, lezbiyenlik gayliğe göre daha estetik'' şeklinde homofobik görüşlerini dile getirerek hayran kitlesini hayal kırıklığına uğratmıştır.
devamını gör...
tır sürdükleri bir klipleri vardı diye hatırlıyorum o zaman için iyi şarkıları vardı. sanırım parlayıp söndüler ya da ben pek görmüyorum artık.ğ
devamını gör...
bilenlerın yasını belli eden grup.
devamını gör...
ortaokulda odamda kocaman posterleri asılı olan grup. entry'i görünce hemen şarkılarını açtım, gözler yaşlı.
devamını gör...
dün gece rüyamda gördüğüm ekip. hayırdır işalla başalarına bir şey mi geldi acaba.
devamını gör...
internetin bu kadar yaygın olmadığı dönemde yurdum gençlerine az çektirmeyen grup. hey gidi günler.
devamını gör...
18. (tematik)
yuliya volkova ve lena katina adlı iki şarkıcıdan oluşan ve 2001 de kurulan rus müzik grubu.

1 youtube 1.08 milyon abone
1 www.youtube.com/user/tatu/v...
2 facebook 873 bin takipçi
2 www.facebook.com/tatuofficial
3 twitter 13 bin takipçi
3 twitter.com/TATUofficial
4 apple music
4 music.apple.com/us/artist/t...
5 site 1
5 www.last.fm/ru/music/t.A.T.u.
6 site 2
6 promodj.com/tatu
7 site 3
7 myspace.com/tatu
8 site 4
8 vk.com/tatu

edit: normalsozluk.com/entry/2221171 aklıma gelmişken daha önceden de paylaşmıştım bunların all the things she said şarkısının beğendiğim bir coverı vardı. ayrıca gruba konserlerinde sanırım öpüşmelerini falan yasaklamışlardı. sadece sarılma falan oluyordu. yine hatırladığım ikili ara ara tekli olarak ayrı arı farklı yabancı televizyon kanallarına çıkıyordu. sanırım araları bozuldu. nedense bu grubu türkiyedeki hepsi grubuna benzetirim. gerçi onlar 4 kişiydiler de neyse.
devamını gör...
bunların all about us diye bir şarkıları vardı ha.
lezbiyen miydi bunlar öyle lanse ettiler .
sonra bunlardan biri evlendi galiba.
devamını gör...
sevdiğim sarışın olanına bayıldığım bir ikiliydi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim