hiç unutmadım bu adamı, tam bir samandağlı...kafası iyi sanırım, onun vicdanını yerim ben.
dip: bildiğin esat yaw...
devamını gör...
internetteki en güzel diyaloglara sebep olmuş adamdır:
- hayvana bir şey yaparız hayvan o anda bizi ısırır, bir şey falan yapar
- la hayvan ne hayvanı? aslan falan değil, kaplan falan değil ya
- köpek de olsa
- köpek de değil
- kedi de olsa
- kedi de değil
- neey?
- tavuk…*

bu arada ben iki gün yataktan kalkamayacak durumda bile olsam “şurada bir parol vardı” diyorum. kendimize bu kadar değer verseydik yeterdi be.
devamını gör...
bağımlılık yaptığından olsa gerek aşırı sevgisi sonucu saçmalamış adamdır. saçmalama derken hastaneye götürmesini kastettim. yoksa veteriner olur tabii ki.

bu tavuklar çok şeytan yaratıklar! kendilerini öyle bir sevdiriyorlar ki bağımlılık yapıyor. size alışmaları sevimsiz durumlara neden olabilir. aynı odada kalmak isteyebilirler ve bu mantıklı değil! özellikle bekar pekin ördekleri. aman dikkat!

edit : o esnada faaliyette olan veteriner hekimlik bulamadığı ikaz edildi. o zaman evet; o panikle hastaneye gitmesi mantıklı, en azından anlaşılabilir olan adam.
devamını gör...
bu adama ayıp ettiler. canım adam.
hastanelerde her hayvan tedavi edildiğinde bu adamı hatırlarım: davuk.

hain hemşire kadın. çok sinirliyim ona.*
devamını gör...
kocaeli tıp fakültesi hastanesinin koridorları, acil servis önüne, ameliyathane önüne kadar it doluydu. (şimdi boşaltıldı mı bilmiyorum) itler üzerinden para kazanan bazı çalışanlar koridorlara it maması döküyor ve itiraz edenlere itten beter saldırıyorlardı. koridorlarda it boku, sidiği görülüyordu.
bunun normal olduğu bir ülkede tavuk gibi masum bir canlının hastaneye götürülmesinden daha normal ne olabilir?
devamını gör...
bence bir iki malzeme ile hastane dışında 2 dk ayrılabilirdi canım tavuğa. çok vicdansız davrandılar.
devamını gör...
yalniz tavuk degil o, davuk.
resmen faşizmdir; kedi kopek olsa instagram icin bakim showu yapilirdi ama konu tavuksa kimse show yapamaz.
devamını gör...
hastanelere hayvan sokulması, sürekli steril bir ortamın olmasını engelleyebilir. üstteki 3 yazar da haklılar. hastaneye sokulmamalı ama veteriner olmayan bir yerde adam tavuğa pansuman yaptırmak isterse mecbur hastaneye gidecek ama müdahalesi dışarıda yapılabilir. neticede ameliyat filan edilmiyor. sadece pansuman ve o da kapı önünde yapılabilecek bişey. bu tür olayların olmaması için veterinerlerin sayısının arttırılması ve hayvancılık yapılan yerlere özellikle gönderilmesi gerekiyor.
devamını gör...
yüce yürekli bir insandır.
devamını gör...
kurallara uygun davranmanın her zaman takdir görmediği durumlara örnek oluşturan bir olayın yardımcı oyuncusu. baş rolde davuk.

ayrıca,
(bkz: orta kapıdan almayan şerefsiz otobüs şoförü)
(bkz: mescidi kullandırmayan allahsız güvenlik görevlisi)
vs. vs.
devamını gör...
veterinere gidip bana pansuman yap bana dikiş at, bana ilaç yaz demek kadar akıl ve mantık dışı bir işe imza atmış olan beyin yoksunu adamdır.

şu salaktaki özgüvene bak hele.
bizim sokaktaki kedilerin aykusu bundan on kat yüksektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tavuğu hastaneye götüren adam" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim