telefonunu çıkar bu yüzden gecinemiyorsunuz diyen dayılar emekli maaşına yapılan son zamla sıranın kendilerine geldiğini fark ettiler demek ki neymiş o yılan illaki gün gelir sana dokunurmus aslında türk halkının genel sorunu bu kendi canı yanmadan canı yananin yanında olmaz.
devamını gör...
birinin ağzına telefonu soktular. diğerleri de korktu sanırım.
devamını gör...
en son et kurumunun önünde sabahtan sıraya girip 2 saat bekliyorlardı...

işte böyle bekletirler adamı. dinelip durun sıralarda.
devamını gör...
en son eminönü'nde görmüştüm. ecnebi turistler cafe restaurantları hınca hınç doldurmuşken bizim dayılarda kaldırım kenarına güvercin gibi dizilmiş simit kemirip suyla yutmaya çalışıyorlardı.
devamını gör...
evden çıkamıyorlar.
devamını gör...
ağızlarına monte edilen telefonların bünyelerince "hayırlısıyla" sindirilebilmesi için dua ediyolla mış.. hokümat ücretsiz tıbbi yardım çağrılarını ya duymamış ya duymazdan gelmiş miş.. (yani herhalde çünkü bir süredir pek görünmüyorlar..:)
devamını gör...
valla şu an kafa yoracağım en son şey.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"telefonunu çıkar diyen emekli dayılar şimdi ne yapıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim