genelde güzelce bir hanımefendi vardır profil fotoğraflarında. cevap verdiğinizde paki, hindu çıkma ihtimali yüksek olmakla birlikte bet sitesi reklamı olma olasılığı da epeycedir.
devamını gör...
birkaç gün sonra da silinen hesap oluyorlar.
devamını gör...
ben görene kadar hoşcakal demiş olandır.
devamını gör...
bir kere bana da yazdılar. profil ismiyle, yazdığı ismi farklıydı. iki ismi var herhalde, beni sevdiği için aile içinde kullandığı ismini bana söyledi diye düşündüm. iban atsın diye bekliyorum. belki, paraya ihtiyacı vardır da, söyleyememiştir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"telegram’da sadece merhaba yazan hesaplar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim